Kepti baklažanai su pomidorais(1)
Zita Užkuraitienė | 2013-07-06 15:32:18
Pjaustome baklažaną riekelėmis palikdami 1 cm neįpjautą. Kiekvieną skiltelę pabarstome druska ir paliekame apie 4 val. pastovėti, kad suminkštėtų ir išsiskirtų sultys .
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Perplauname vandeniu ir į skiltelių tarpus įkišame pomidorų riekeles.
Skardoje apšlakstome aliejumi ar lydytu sviestu (ghi).
Kepame orkaitėje apie 40 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Migrena – sudėtingas neurologinis sutrikimas, stipriai paveikiantis gyvenimo kokybę. Nors ji dažnai siejama su gen...
Lietuvos laboratorinė medicina ką tik žengė revoliucinį žingsnį, atveriantį galimybę ilgiau išsaugoti sveiką odą bei efe...
Mažiau virusų, streso ir mažesnės eilės pas gydytojus – štai kodėl vidurvasarį puikus laikas atlikti profilaktiniu...
Ar tikrai ilsitės per atostogas, jei rankoje – telefonas? Net ir ilsėdamiesi dažnai liekame „prisijungę&ldqu...
Radiologijai išlieka viena kertinių medicinos sričių. Technologinė pažanga dar labiau išplėtė ir sustiprino radiologijos...
Populiarios žymos