Kepti baklažanai su pomidorais(1)
Zita Užkuraitienė | 2013-07-06 15:32:18
Pjaustome baklažaną riekelėmis palikdami 1 cm neįpjautą. Kiekvieną skiltelę pabarstome druska ir paliekame apie 4 val. pastovėti, kad suminkštėtų ir išsiskirtų sultys .
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Perplauname vandeniu ir į skiltelių tarpus įkišame pomidorų riekeles.
Skardoje apšlakstome aliejumi ar lydytu sviestu (ghi).
Kepame orkaitėje apie 40 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Traumos – dažna kasdienybės dalis tiek profesionaliems sportininkams, tiek žmonėms, kurie aktyviai gyvena ar dirba...
Viena iš svarbiausių automobilio dalių, apie kurią dažnai pamirštame, yra stabdžių sistema. Nors galime būti įpratę regu...
Deginantis rėmuo, skausmas ar pykinimas pavalgius – tai tik dalis simptomų, kurių vedami žmonės kreipiasi į virški...
Nors netekus dantų patariama kuo greičiau juos atkurti, nemažai žmonių vis dar mano, kad dantų implantacija – ilga...
Organų donorystės situacija išlieka sudėtinga – organų trūkumas ir ilgi laukiančiųjų sąrašai kelia didelį iššūkį m...
Populiarios žymos