Pirmadienis, 2024.03.04
Reklama

Privatumo Politika

VLMEDICINA.LT privatumo ir saugumo politika

Asmens duomenys tvarkomi vadovaujantis Europos Sąjungos Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu bei kitais teisės aktais, reglamentuojančiais asmens duomenų apsaugą.

UAB „Portus medicus“, administruojantis portalą VLMEDICINA.LT, vadovaujasi šiais pagrindiniais duomenų tvarkymo principais:

  • asmens duomenys renkami tik aiškiai apibrėžtais ir teisėtais tikslais;
  • asmens duomenys tvarkomi tik teisėtai ir sąžiningai;
  • asmens duomenys nuolat atnaujinami;
  • asmens duomenys saugomi saugiai ir ne ilgiau nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai ar teisės aktai;
  • asmens duomenis tvarko tik tie įmonės darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė pagal jų darbines funkcijas, arba tinkamai įgalioti duomenų tvarkytojai.

Įmonė įsipareigoja laikytis konfidencialumo pareigos duomenų subjektų atžvilgiu.

Komentarų, konkursų administravimas

VLMEDICINA.LT pasilieka teisę pašalinti skaitytojų komentarus, kurie yra:

  • grasinantys, nekultūringi, vulgarūs;
  • kurstantys nelegalius veiksmus, kitaip pažeidžia įstatymus;
  • skatina smurtą, tautinę, rasinę, religinę nesantaiką;
  • yra pasirašyti kitos asmens/įmonės vardu.

Komentaruose draudžiama:

  • reklamuoti paslaugas, prekes ar interneto svetaines,
  • komentaro vietoje įrašyti svetainės adresą,
  • kartoti daug kartų tą patį tekstą.

Tokiais atvejais VLMEDICINA.LT pasilieka teisę ištrinti komentarus ar net blokuoti taisykles pažeidusių asmenų IP adresus.

VLMEDICINA.LT neredaguoja komentarų ir už juos neatsako. Atsakomybė už komentarus tenka juos paskelbusiems skaitytojams. Už šmeižikiškus, viešųjų ar privačiųjų asmenų garbę ir orumą įžeidžiančius, tautinę ar kitokią neapykantą skatinančius teiginius, smurto kurstymą, raginimus nuversti teisėtą Lietuvos valdžią bei kitokius neteisėtus veiksmus jie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

VLMEDICINA.LT nustato ir pasilieka teisę keisti konkursų, viktorinų sąlygas, skelbti nugalėtojus.

Naudodamiesi portalo VLMEDICINA.LT galimybėmis, jūs sutinkate su informacijos apie jus rinkimu ir naudojimu, kaip tai nurodyta šioje politikoje.

Ligos ir sveikata Man rūpiŠirdis ir kraujotakaPlaučiai ir kvėpavimas Virškinimo sistemaEndokrininė sistemaSmegenys, nervų sistemaŠlapimo organai ir inkstaiStuburas, kaulai, sąnariaiRaumenys ir sausgyslėsLytiniai organaiOda, plaukai ir nagaiLimfmazgiai, kraujas ir imunitetas KrūtysAkysAusys, nosis ir gerklėBurna ir dantysPsichikos ligos
 
Simptomai ir ligosAlergijaVėžys ir kraujo ligos Peršalimas ir gripasTemperatūraKūno tirpimasSkauda šonąSvorio kontrolė, valgymo sutrikimaiPriklausomybėMiego sutrikimaiNuovargis ir silpnumasInfekcinės ligos
 
PsichologijaSveika vaikystėŽvilgsnis į praeitįSveika senatvė
Sveikata be vaistų Gydymas augalaisAlternatyvios terapijosSveika mitybaSveikas ir gražus kūnasVegetarų virtuvėJogaSveika dvasiaSėkmės istorijos
Renginiai
Konsultuoja specialistas
Sveikatos apsauga
Nuomonė
ReklamaApie musLigų klasifikatoriusKontaktaiPrivatumo Politika
2015-20 © UAB “Vlmedicina”. Visos teises saugomos | sprendimas webmod: Svetainių kūrimas
Į viršų