Kepti baklažanai su jogurtu
2011-09-02 23:45:34
Iš vakaro supjaustome du didelius baklažanus stambiais kubeliais (4x4 cm).
Gausiai apibarstome druska ir paliekame 8 – 10 val.
Nupilame sunką, 2-3 kartus perplauname šaltu vandeniu, kad neliktų sūrumo.
Į įkaitintą ghi ar aliejų įberiame šaukštelį kumino, pusę šaukštelio ciberžolės, šaukštelį garam masalos. Sudedame baklažanus ir išmaišome. Kepame 5-8 minutes.
Iškepusius baklažanus sudedame į dubenėlį ir užpilame jogurtu, grietine ar rūgpieniu.
Nuostabiai dera su virtomis ar sausai orkaitėje keptomis bulvėmis.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Nacionalinis visuomenės sveikatos centras prie Sveikatos apsaugos ministerijos primena, kad sparčiai besikeičiant k...
Higienos instituto duomenimis, pernai Lietuvoje kraują aukojo 57,5 tūkst. kraujo donorų, iš kurių nuolatiniai – 48...
Vienokius ar kitokius odos pakitimus nėštumo metu patiria dauguma moterų. Juos sukelia hormoniniai, imunologinia...
Siekiant atkreipti dėmesį į miego svarbą žmogaus sveikatai, kovo 17 dieną minima Pasaulinė miego diena. Šiais metais šio...
Medikai teigia, kad kolorektaliniai navikai yra vieni iš sėkmingiausiai gydomų virškinamojo trakto navikų. Respublikinės...
Populiarios žymos