Kepti baklažanai su jogurtu
2011-09-02 23:45:34
Iš vakaro supjaustome du didelius baklažanus stambiais kubeliais (4x4 cm).
Gausiai apibarstome druska ir paliekame 8 – 10 val.
Nupilame sunką, 2-3 kartus perplauname šaltu vandeniu, kad neliktų sūrumo.
Į įkaitintą ghi ar aliejų įberiame šaukštelį kumino, pusę šaukštelio ciberžolės, šaukštelį garam masalos. Sudedame baklažanus ir išmaišome. Kepame 5-8 minutes.
Iškepusius baklažanus sudedame į dubenėlį ir užpilame jogurtu, grietine ar rūgpieniu.
Nuostabiai dera su virtomis ar sausai orkaitėje keptomis bulvėmis.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Spalio 31 dieną patvirtinta Nacionalinio vėžio instituto (NVI) klinikinės veiklos perdavimo Vilniaus universiteto ligoni...
Nuo 2025 m. vasario 1 d. Privalomojo sveikatos draudimo fondo (PSDF) lėšomis pacientams bus kompensuojami dar trys brang...
Mokslo metų pradžioje šeimos įprastai labai greitai susikuria kasdienę rutiną, padedančią užtikrinti emocinį stabilumą n...
Gerybiniai odos navikai dažniausiai yra nekalti dariniai, tačiau juos būtina nuolat stebėti. Gydytojai pabrėžia, kad ypa...
Vėlinių laikotarpis kai kuriems žmonėms gali būti itin sunkus dėl patirtų netekčių, taip pat ir dėl artimojo savižudybės...
Populiarios žymos