Aštrus baklažanų padažas
vegis.lt | 2015-03-04 11:59:30
Sudėtis:
1 baklažanas,
1 pomidoras,
1 svogūnas,
2 česnako skiltelės,
1 šaukštelis kario,
1 šaukštelis kmynų,
1/2 šaukštelio raudonų aštriųjų pipirų,
druska,
alyvuogių aliejus
Gaminimas:
Baklažaną supjaustyti kubeliais ir pradėti kepti aliejuje. Sudėti plonai pjaustytą svogūną ir kmynus.
Po 5 min. į keptuvę sudėti kubeliais pjaustytą pomidorą, išspausti česnaką, sudėti likusius prieskonius ir palikti pasitroškinti.
Jei norima skystesnės konsistensijos, baigiant troškinti galima įmaišyti 1/2 stiklinės natūralaus jogurto.
vegis.lt
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Ieškant naujos dantų pastos gali susisukti galva, pamačius tokį platų pasirinkimą parduotuvėse. Kiekviena dantų pasta si...
Vaistinių preparatų ir medicinos pagalbos priemonių kompensavimo komisija nusprendė įtraukti naujus cistinei fibrozei gy...
Atėjus šiltajam sezonui, daugelis pirmiausia skubės į gamtą. Vis dėlto svarbu prisiminti, kad erkių aktyvumas didėja ter...
Lietuvoje yra vos vienas žmogus su regos negalia, kuris naudojasi šuns vedlio pagalba. Valstybė, kitaip nei kitose Europ...
Veido odos priežiūra svarbi visais metų laikais. Nors keičiantis sezonams jos priežiūros taisyklės šiek tiek kinta, vien...
Populiarios žymos