Aštrus baklažanų padažas
vegis.lt | 2015-03-04 11:59:30
vegis.lt nuotr.
Sudėtis:
1 baklažanas,
1 pomidoras,
1 svogūnas,
2 česnako skiltelės,
1 šaukštelis kario,
1 šaukštelis kmynų,
1/2 šaukštelio raudonų aštriųjų pipirų,
druska,
alyvuogių aliejus
Gaminimas:
Baklažaną supjaustyti kubeliais ir pradėti kepti aliejuje. Sudėti plonai pjaustytą svogūną ir kmynus.
Po 5 min. į keptuvę sudėti kubeliais pjaustytą pomidorą, išspausti česnaką, sudėti likusius prieskonius ir palikti pasitroškinti.
Jei norima skystesnės konsistensijos, baigiant troškinti galima įmaišyti 1/2 stiklinės natūralaus jogurto.
vegis.lt
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Be jokių išankstinių simptomų organizmą apnuodijanti lėtinė inkstų liga kasdien apsunkina gyvenimą daugiau nei 100 milij...
„Ilgą laiką kęsti psichologinį diskomfortą, susitaikyti su slogia nuotaika, prarastu gyvenimo džiaugsmu ar bandyti...
Dabartiniame pasaulyje, susiduriant su pandemija, klimato kaita, finansiniu nesaugumu, karu ir kitais iššūkiais, tinkamo...
Kepenys – didžiausias žmogaus vidaus organas bei stambiausia virškinimo liauka atliekanti daugiau nei 500 funkcijų...
Slenkantys plaukai, nerimas, svorio pokyčiai – skydliaukės hormonų disbalanso pranašais gali tapti simptomai,...
Populiarios žymos