Aštrus baklažanų padažas
vegis.lt | 2015-03-04 11:59:30
vegis.lt nuotr.
Sudėtis:
1 baklažanas,
1 pomidoras,
1 svogūnas,
2 česnako skiltelės,
1 šaukštelis kario,
1 šaukštelis kmynų,
1/2 šaukštelio raudonų aštriųjų pipirų,
druska,
alyvuogių aliejus
Gaminimas:
Baklažaną supjaustyti kubeliais ir pradėti kepti aliejuje. Sudėti plonai pjaustytą svogūną ir kmynus.
Po 5 min. į keptuvę sudėti kubeliais pjaustytą pomidorą, išspausti česnaką, sudėti likusius prieskonius ir palikti pasitroškinti.
Jei norima skystesnės konsistensijos, baigiant troškinti galima įmaišyti 1/2 stiklinės natūralaus jogurto.
vegis.lt
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Garuojantis puodelis karšto kvapnaus gėrimo – tai bene dažniausia asociacija, iškylanti pagalvojus apie kavą. Tači...
„Nekreipk dėmesio“, „neverkšlenk dėl niekų“, „susirask draugų ir žaisk su jais“, &bd...
Nacionalinis transplantacijos biuras prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – NTB) primena: organų transplan...
Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikose keturių dienų naujagimiui, gimusiam su reta ir gyvybei pavojinga kvėp...
Kol suaugusieji ginčijasi dėl lytinio švietimo būtinybės mokyklose, vaikai kasdien susiduria su turiniu, formuojančiu jų...
Populiarios žymos