Bulvės su krienų lapų įdaru
Zita Užkuraitienė | 2013-10-18 09:59:30
Nuluptas vidutinio dydžio bulves pragręžiame su obuolių šerdelių išėmikliu. Puode įkaitiname ghi arba rafinuotą aliejų. Sudedame bulves ir verdame, kol igis gražų auksinį atspalvį. Išgriebiame ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Priskiname krienų lapų, nuplauname, išimame storas šerdis.
Susmulkiname ir maišydami keptuvėje troškiname su trupučiu ghi ar aliejumi.
Troškinamus lapus apibarstome druska, kariu ar kokiu kitu prieskonių mišiniu.
Į dar šiltas bulvių ertmes prifarširuojame troškintų krienų lapų.
Patiekiame kaip atskirą patiekalą arba su pomidoru ar agurkų salotomis.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Niujorko metro – sausakimšas žmonių. Tą lyg upė vingiuojančios ir skubančios minios šurmulį staiga perskrodžia lie...
Pasireiškiantys, tačiau greitai pranykstantys regos sutrikimai, galūnių tirpimas, jutimų pakitimai, galūnių silpnumas, p...
Nepaisant rūkymo sukeliamos žalos sveikatai, daugybė žmonių vis dar negeba atsikratyti šio žalingo įpročio. Remiantis Pa...
Garuojantis puodelis karšto kvapnaus gėrimo – tai bene dažniausia asociacija, iškylanti pagalvojus apie kavą. Tači...
„Nekreipk dėmesio“, „neverkšlenk dėl niekų“, „susirask draugų ir žaisk su jais“, &bd...
Populiarios žymos