Bulvės su krienų lapų įdaru
Zita Užkuraitienė | 2013-10-18 09:59:30
Nuluptas vidutinio dydžio bulves pragręžiame su obuolių šerdelių išėmikliu. Puode įkaitiname ghi arba rafinuotą aliejų. Sudedame bulves ir verdame, kol igis gražų auksinį atspalvį. Išgriebiame ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Priskiname krienų lapų, nuplauname, išimame storas šerdis.
Susmulkiname ir maišydami keptuvėje troškiname su trupučiu ghi ar aliejumi.
Troškinamus lapus apibarstome druska, kariu ar kokiu kitu prieskonių mišiniu.
Į dar šiltas bulvių ertmes prifarširuojame troškintų krienų lapų.
Patiekiame kaip atskirą patiekalą arba su pomidoru ar agurkų salotomis.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Nors rūkymo pasekmėmis dažnai tampa vėžys, bronchitas, kitos lėtinės ligos ir net mirtis, nuo šios priklausomybės kasdie...
Ilgai manyta, kad širdies ligomis serga tik garbaus amžiaus žmonės, tačiau pastebima, kad dažno šiuolaikinio žmogaus kas...
Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) skelbia konkursą Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės (LSMUL) Kauno kli...
Sėdimas darbas mažiausiai 8 valandas kasdien - daugelio suaugusių žmonių kasdienybė. Tik ar žinojote, kad moksliniai tyr...
Tyrimai rodo, kad Lietuvos gyventojai – nepriklausomai nuo lyties ar amžiaus – su maistu negauna būtinos kal...
Populiarios žymos