Bulvės su krienų lapų įdaru
Zita Užkuraitienė | 2013-10-18 09:59:30
Nuluptas vidutinio dydžio bulves pragręžiame su obuolių šerdelių išėmikliu. Puode įkaitiname ghi arba rafinuotą aliejų. Sudedame bulves ir verdame, kol igis gražų auksinį atspalvį. Išgriebiame ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Priskiname krienų lapų, nuplauname, išimame storas šerdis.
Susmulkiname ir maišydami keptuvėje troškiname su trupučiu ghi ar aliejumi.
Troškinamus lapus apibarstome druska, kariu ar kokiu kitu prieskonių mišiniu.
Į dar šiltas bulvių ertmes prifarširuojame troškintų krienų lapų.
Patiekiame kaip atskirą patiekalą arba su pomidoru ar agurkų salotomis.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Maitinimasis – viena esminių žmogaus išgyvenimo sąlygų. „Rijimo sutrikimas, dar vadinamas disfagija, gali pa...
Vaikų pavasario atostogos jau visai ant nosies. Ir nors šis laikas dažniausiai asocijuojasi su kelionėmis, aktyviu laisv...
Likus vos kelioms dienoms iki Velykų, daugybė žmonių pradeda planuoti, kokie patiekalai nuguls ant stalo šalia margučių....
Pasaulinė autizmo suvokimo, priėmimo diena – balandžio 2 d. Visas mėnuo yra skiriamas veikloms, susijusioms su aut...
Tinkamo veido kremo pasirinkimas labai svarbus. Prie odos poreikių ir trūkumų pritaikyta kosmetikos priemonė veiksmingai...
Populiarios žymos