Bulvės su krienų lapų įdaru
Zita Užkuraitienė | 2013-10-18 09:59:30
Nuluptas vidutinio dydžio bulves pragręžiame su obuolių šerdelių išėmikliu. Puode įkaitiname ghi arba rafinuotą aliejų. Sudedame bulves ir verdame, kol igis gražų auksinį atspalvį. Išgriebiame ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Priskiname krienų lapų, nuplauname, išimame storas šerdis.
Susmulkiname ir maišydami keptuvėje troškiname su trupučiu ghi ar aliejumi.
Troškinamus lapus apibarstome druska, kariu ar kokiu kitu prieskonių mišiniu.
Į dar šiltas bulvių ertmes prifarširuojame troškintų krienų lapų.
Patiekiame kaip atskirą patiekalą arba su pomidoru ar agurkų salotomis.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Pernai dėl seksualinio smurto į pagalbos centrą kreipėsi vos per šimtą asmenų. Tuo metu tyrimai rodo, jog gyvenime seksu...
Klaipėdos universiteto ligoninėje (KUL) atlikta reta ir sudėtinga operacija – 88 metų pacientui iš pilvo ertmės pa...
Greita, neskausminga ir saugu – taip žadama įvairių paviršinių odos darinių šalinimo prietaisų arba tepamų skysčių...
Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) primena, kad vasarą, prieš sugrįžtant į ugdymo įstaigas, būtina pasirūp...
Jaunas ir jėgų kupinas būsimas kariškis Mantas greičiausiai neįtarė, kad vieną dieną užklupęs ausies uždegimas žaibiškai...
Populiarios žymos