Kepti baklažanai su jogurtu
2011-09-02 23:45:34
Iš vakaro supjaustome du didelius baklažanus stambiais kubeliais (4x4 cm).
Gausiai apibarstome druska ir paliekame 8 – 10 val.
Nupilame sunką, 2-3 kartus perplauname šaltu vandeniu, kad neliktų sūrumo.
Į įkaitintą ghi ar aliejų įberiame šaukštelį kumino, pusę šaukštelio ciberžolės, šaukštelį garam masalos. Sudedame baklažanus ir išmaišome. Kepame 5-8 minutes.
Iškepusius baklažanus sudedame į dubenėlį ir užpilame jogurtu, grietine ar rūgpieniu.
Nuostabiai dera su virtomis ar sausai orkaitėje keptomis bulvėmis.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Maitinimasis – viena esminių žmogaus išgyvenimo sąlygų. „Rijimo sutrikimas, dar vadinamas disfagija, gali pa...
Vaikų pavasario atostogos jau visai ant nosies. Ir nors šis laikas dažniausiai asocijuojasi su kelionėmis, aktyviu laisv...
Likus vos kelioms dienoms iki Velykų, daugybė žmonių pradeda planuoti, kokie patiekalai nuguls ant stalo šalia margučių....
Pasaulinė autizmo suvokimo, priėmimo diena – balandžio 2 d. Visas mėnuo yra skiriamas veikloms, susijusioms su aut...
Tinkamo veido kremo pasirinkimas labai svarbus. Prie odos poreikių ir trūkumų pritaikyta kosmetikos priemonė veiksmingai...
Populiarios žymos