Kepti baklažanai su jogurtu
2011-09-02 23:45:34
Iš vakaro supjaustome du didelius baklažanus stambiais kubeliais (4x4 cm).
Gausiai apibarstome druska ir paliekame 8 – 10 val.
Nupilame sunką, 2-3 kartus perplauname šaltu vandeniu, kad neliktų sūrumo.
Į įkaitintą ghi ar aliejų įberiame šaukštelį kumino, pusę šaukštelio ciberžolės, šaukštelį garam masalos. Sudedame baklažanus ir išmaišome. Kepame 5-8 minutes.
Iškepusius baklažanus sudedame į dubenėlį ir užpilame jogurtu, grietine ar rūgpieniu.
Nuostabiai dera su virtomis ar sausai orkaitėje keptomis bulvėmis.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Gimdos miomos – tai gerybiniai, gerai apriboti ir hormonams pavaldūs lygiųjų raumenų ir jungiamojo audinio ląsteli...
Netekus vos vieno danties, daugelis žmonių linkę numoti ranka – juk tai tik nedidelis tarpelis, ypač jei jis nėra...
Vasara – atostogų ir kelionių lėktuvais metas. Atsisėdę į patogią kėdę lėktuve ir prisisegę saugos diržus, retai s...
Ši publikacija – apie centrinės sistemos navikus. Kviečiame susipažinti su Vilniaus universiteto ligoninės Santaro...
Kauno klinikų pacientas Edgaras prisimena, kad būdamas aktyvus, sportą mėgstantis paauglys ėmė vis dažniau vengti fizinė...
Populiarios žymos