Pagrindui paruošti reikės: 300-350 g kakavinių sausainių be kiaušinių, 150 g sviesto.
Įdarui: 500 g maskarponės sūrio, 200 ml plakamosios grietinėlės, 3 valgomųjų šaukštų cukraus pudros, kelių lašų vanilės aromato, 1 arbatinio šaukštelio citrinos sulčių.
Papuošimui:
šaukštelio kerobo miltelių (galima keisti kakava).
Gaminame:
1. Sausainius sumalame į trupinius.
2. Vandens vonelėje tirpiname sviestą.
3. Kakavinius trupinius sumaišome su sviestu.
4. Torto formą „išklojame“ trupinių mase. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių. Išimame ir paliekame atvėsti, kol paruošime įdarą.
5. Įdarui gerai išplakame grietinėlę su cukraus pudra, citrinos sultimis bei vanile. Atsargiai įmaišome maskarponės sūrį.
6. Į atvėsusį pagrindą dedame įdarą, išlyginame paviršių. Paliekame šaltai sustingti mažiausiai 12-14 valandų.
7. Išimtą iš formos tortą puošiame kerobo milteliais arba kakava.