Pusrytinė grikių košė (2)
vegetarams.lt | Šaltinis: vlmedicina | 2013-08-13 09:23:12
Pagal ajurvedą pusryčiams geriausia saldus skonis. Šitaip paruošta košė puikiai tinka, yra labai skani bei soti.
Jūratės Marinionokienės nuotr.
Išverdame gerai nuplautus grikius su migdolais (vandens ir kruopų santykis 1,5:1), pagardiname trupučiu kardamono ir cinamono, šaukštuku cukraus/medaus ir pridedame razinų (naudoju auksines - jos saldesnės, čia labai tinkamos).
Pirmąsyk verdant verčiau nepadauginti prieskonių, o vėliau eksperimentuokite.
Labai skanu net ir tiems, kas pratę grikius sūdytus ar su daržovėmis valgyti.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Onkologinis susirgimas – diagnozė, kurią gali išgirsti ir jauni žmonės. Sėklidžių vėžys netgi vadinamas jaunų &nda...
Alerginės ligos – plačiai paplitusios visame pasaulyje. Jų išsivystymo mechanizmai siejami su genetiniais veiksnia...
Šių laikų visuomenę įvairių sričių mokslininkai įvardija kaip streso, nerimo, perdegimo, pervargimo, išsekimo, apimtą de...
Ieškant naujos dantų pastos gali susisukti galva, pamačius tokį platų pasirinkimą parduotuvėse. Kiekviena dantų pasta si...
Vaistinių preparatų ir medicinos pagalbos priemonių kompensavimo komisija nusprendė įtraukti naujus cistinei fibrozei gy...
Populiarios žymos