Paprikų, pomidorų ir pievagrybių padažas
vegis.lt | 2015-02-24 17:31:39
vegis.lt nuotr.
Sudėtis:
2 raudonosios paprikos,
3 pomidorai,
8 pievagrybiai,
3-4 skiltelės česnako,
1 svogūnas,
alyvuogės,
bazilikas, petražolės, pipirai.
Gaminimas:
Svogūnus pakepinti apie 5 min., į keptuvę sudėti pjaustytą papriką ir kepti dar 5 min.
Įpilti pusę puodelio vandens, sudėti pjaustytus grybus ir alyvuoges. Virti apie 10 min. (kol išvirs grybai).
Sudėti pjaustytus pomidorus, baziliką ir susmulkintą česnaką.
Pagal skonį įdėti petražolių, druskos ir pipirų, viską sumaišyti.
vegis.lt
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Alkoholizmas Lietuvos šeimose – problema, apie kurią dažnai vengiama kalbėti, tačiau jos pasekmes gali jausti kart...
Prostatos vėžys yra viena dažniausiai vyrams diagnozuojamų onkologinių ligų – kas dvi minutes bent vienas vyras pa...
Vilniaus miesto klinikinės ligoninės Alergologijos centro specialistai fiksuoja nerimą keliančią tendenciją – aler...
Šiemet į valstybės finansuojamas slaugos studijas bus priimti 535 asmenys, t. y. šimtu daugiau nei pernai. Būsimiems stu...
Populiarėjant aštraus maisto kultūrai, daugelis žmonių ryžtasi išbandyti patiekalus, gardintus skirtingų rūšių pipirais....
Populiarios žymos