Paprikų, pomidorų ir pievagrybių padažas
vegis.lt | 2015-02-24 17:31:39
Sudėtis:
2 raudonosios paprikos,
3 pomidorai,
8 pievagrybiai,
3-4 skiltelės česnako,
1 svogūnas,
alyvuogės,
bazilikas, petražolės, pipirai.
Gaminimas:
Svogūnus pakepinti apie 5 min., į keptuvę sudėti pjaustytą papriką ir kepti dar 5 min.
Įpilti pusę puodelio vandens, sudėti pjaustytus grybus ir alyvuoges. Virti apie 10 min. (kol išvirs grybai).
Sudėti pjaustytus pomidorus, baziliką ir susmulkintą česnaką.
Pagal skonį įdėti petražolių, druskos ir pipirų, viską sumaišyti.
vegis.lt
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Maitinimasis – viena esminių žmogaus išgyvenimo sąlygų. „Rijimo sutrikimas, dar vadinamas disfagija, gali pa...
Vaikų pavasario atostogos jau visai ant nosies. Ir nors šis laikas dažniausiai asocijuojasi su kelionėmis, aktyviu laisv...
Likus vos kelioms dienoms iki Velykų, daugybė žmonių pradeda planuoti, kokie patiekalai nuguls ant stalo šalia margučių....
Pasaulinė autizmo suvokimo, priėmimo diena – balandžio 2 d. Visas mėnuo yra skiriamas veikloms, susijusioms su aut...
Tinkamo veido kremo pasirinkimas labai svarbus. Prie odos poreikių ir trūkumų pritaikyta kosmetikos priemonė veiksmingai...
Populiarios žymos