Kreminis mango padažas
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2019-04-24 10:42:21
Vienas prinokęs mangas;
Vienas prinokęs avokadas;
1/3 citrinos ar žaliosios citrinos sulčių (pasirinktinai - be sulčių padažas bus saldesnis ir labiau derės prie vaisių. Su sultimis - prie salotų).
Viską sutriname maisto trintuvu iki vientiso kremo.
Padažas puikiai tinka su įvairių žalumynų arba vaisių salotomis, galima patiekti padažinėje šalia pripjausčius vaisių, uogų ir kt.
Gaivu, skanu ir greitai paruošiama.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Onkologinis susirgimas – diagnozė, kurią gali išgirsti ir jauni žmonės. Sėklidžių vėžys netgi vadinamas jaunų &nda...
Alerginės ligos – plačiai paplitusios visame pasaulyje. Jų išsivystymo mechanizmai siejami su genetiniais veiksnia...
Šių laikų visuomenę įvairių sričių mokslininkai įvardija kaip streso, nerimo, perdegimo, pervargimo, išsekimo, apimtą de...
Ieškant naujos dantų pastos gali susisukti galva, pamačius tokį platų pasirinkimą parduotuvėse. Kiekviena dantų pasta si...
Vaistinių preparatų ir medicinos pagalbos priemonių kompensavimo komisija nusprendė įtraukti naujus cistinei fibrozei gy...
Populiarios žymos