Migdoliniai pusryčių blyneliai
Emilija Miliauskė ( | Šaltinis: vlmedicina | 2018-07-07 10:40:21
Vienai porcijai reikės:
Dviejų kiaušinių;
100 ml kokosų arba migdolų pieno;
20-25 g migdolų miltų;
20-25 g kokosų miltų;
Stevijos/cinamono/vanilės/neskrudintos kakavos (pasirinktinai);
1 arb.š. kokosų aliejaus.
Paruošimas:
1. Suplakti visus tešlos ingredientus.
2. Leisti pastovėti 10 min.
3. Kepti nedidelius blynelius (tešla trapi) su kokosų ar alyvų aliejumi.
4. Patiekti su uogomis ir pabarstyti kokoso miltais (pasirinktinai).
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Net 8 iš 10 (82 proc.) lietuvių mano, jog narvuose laikomų vištų sąlygos yra nepakankamai geros, rodo naujausia reprezen...
Kai artėja šventės, tradiciškai pasižadame, kad šįkart tikrai nepersivalgysime, bet pasiryžimas dažniausiai išgaruoja vo...
Kaip nepersivalgyti, o persivalgius, palengvinti virškinimo procesą? Kiek kiaušinių valgyti, o gal jų apskritai vengti?...
Maitinimasis – viena esminių žmogaus išgyvenimo sąlygų. „Rijimo sutrikimas, dar vadinamas disfagija, gali pa...
Vaikų pavasario atostogos jau visai ant nosies. Ir nors šis laikas dažniausiai asocijuojasi su kelionėmis, aktyviu laisv...
Populiarios žymos