Migdoliniai pusryčių blyneliai
Emilija Miliauskė ( | Šaltinis: vlmedicina | 2018-07-07 10:40:21
Vienai porcijai reikės:
Dviejų kiaušinių;
100 ml kokosų arba migdolų pieno;
20-25 g migdolų miltų;
20-25 g kokosų miltų;
Stevijos/cinamono/vanilės/neskrudintos kakavos (pasirinktinai);
1 arb.š. kokosų aliejaus.
Emilijos Miliauskės nuotr.
Paruošimas:
1. Suplakti visus tešlos ingredientus.
2. Leisti pastovėti 10 min.
3. Kepti nedidelius blynelius (tešla trapi) su kokosų ar alyvų aliejumi.
4. Patiekti su uogomis ir pabarstyti kokoso miltais (pasirinktinai).
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Įvairūs odos dariniai, tokie kaip spuogeliai, pūslelės ar dėmelės, ne visada yra teisingai atpažįstami – ar išbėrė...
Pastaraisiais metais visuomenė susidūrė su gausybe iššūkių: pandemija, jos padariniai ir karas Ukrainoje išjudino stipri...
„Dėl nevalingo raumenų tonuso padidėjimo (spastiškumo) mažėja žmogaus gebėjimas pasirūpinti savimi, prastėja gyven...
Lietuvoje populiarėjant neatlygintinai kraujo donorystei ir žmonėms vis aktyviau domintis, kas gali tapti kraujo donorai...
Nors paskutiniu metu vis daugiau kalbama apie psichinę sveikatą, skatinama ja rūpintis ir iškilus sunkumų kreiptis į psi...
Populiarios žymos