Migdoliniai pusryčių blyneliai
Emilija Miliauskė ( | Šaltinis: vlmedicina | 2018-07-07 10:40:21
Vienai porcijai reikės:
Dviejų kiaušinių;
100 ml kokosų arba migdolų pieno;
20-25 g migdolų miltų;
20-25 g kokosų miltų;
Stevijos/cinamono/vanilės/neskrudintos kakavos (pasirinktinai);
1 arb.š. kokosų aliejaus.
Emilijos Miliauskės nuotr.
Paruošimas:
1. Suplakti visus tešlos ingredientus.
2. Leisti pastovėti 10 min.
3. Kepti nedidelius blynelius (tešla trapi) su kokosų ar alyvų aliejumi.
4. Patiekti su uogomis ir pabarstyti kokoso miltais (pasirinktinai).
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Nekreipk dėmesio“, „neverkšlenk dėl niekų“, „susirask draugų ir žaisk su jais“, &bd...
Garuojantis puodelis karšto kvapnaus gėrimo – tai bene dažniausia asociacija, iškylanti pagalvojus apie kavą. Tači...
Nacionalinis transplantacijos biuras prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – NTB) primena: organų transplan...
Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikose keturių dienų naujagimiui, gimusiam su reta ir gyvybei pavojinga kvėp...
Kol suaugusieji ginčijasi dėl lytinio švietimo būtinybės mokyklose, vaikai kasdien susiduria su turiniu, formuojančiu jų...
Populiarios žymos