2011-09-09 22:26:40
Jei mėgstame grybus, tačiau bijome apsinuodyti, tuomet džioviname baklažanus.
Baklažanus supjaustome apie1 cm storio griežinėliais, pabarstome druska ir džioviname vaisių džiovyklėje ar orkaitėje 12 - 14 val.
Sudedame į sandarius stiklinius indus. Išmirkyti ir troškinti jie puiki alternatyva grybams. Skanu su bulvėmis, košėmis.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Ligonių kasos gera žinia pasitiko Europos imunizacijos savaitę – Valstybinė ligonių kasa prie Sveikatos apsaugos m...
Pernai teritorinių ligonių kasų (TLK) ekspertų atliktų patikrinimų metu nustatyta, kad gydymo įstaigos iš Privalomojo sv...
Priešpienis, kurį mūsų kūdikiai gauna pirmomis gyvenimo valandomis, yra tikras imuniteto šaltinis. Jame gausu natūralių...
Šiltasis metų laikas neabejotinai džiugina visus su saule ir šiluma, tačiau su šiais malonumais ateina ir nauji iššūkiai...
Naujagimiams atliekamas imunodeficito tyrimas galėtų vieniems vaikams išgelbėti gyvybę, kitiems – anksti skirti gy...
Populiarios žymos