2011-09-09 22:26:40
Jei mėgstame grybus, tačiau bijome apsinuodyti, tuomet džioviname baklažanus.
Baklažanus supjaustome apie1 cm storio griežinėliais, pabarstome druska ir džioviname vaisių džiovyklėje ar orkaitėje 12 - 14 val.
Sudedame į sandarius stiklinius indus. Išmirkyti ir troškinti jie puiki alternatyva grybams. Skanu su bulvėmis, košėmis.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Nors farmacijos ir farmakotechnikos studijų diplomas suteikia kone šimtaprocentinę galimybę įsidarbinti, Lietuvos vaisti...
Jaučiatės pavargę, trinka virškinimas, skauda nugarą? Moksliniai tyrimai rodo, kad tai gali būti lėtinio uždegimo požymi...
Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) 2025–2026 mokslo metais į valstybės finansuojamas medicinos rezidentūros stud...
Fridricho ataksija – genetinė liga, būdinga europiečiams. Vakarų Europoje atlikti skaičiavimai ir tyrimai leidžia...
Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) mokslininkų tyrimas atskleidė naujų įžvalgų apie obsesinės-kompulsinės asm...
Populiarios žymos