Cukinijų ir patisonų mišrainė
vegetarams.lt | 2015-10-14 09:28:27
Sudėtis:
nedidelė žalia cukinija,
pusė vidutinio patisono,
1 vidutinė morka,
sauja moliūgų sėklų,
žiupsnelis krapų,
druska, pipirai, alyvuogių aliejus.
Gaminimas:
Daržovių skustuku priskutame cukinijos juostelių.
Tuo pačiu skustuku „prigaminame“ morkos juostelių.
Kubeliais supjaustome patisoną.
Daržoves apibarstome druska, smulkintais krapais, pipirais ir sumaišome.
Uždengę paliekame mažiausiai 20–30 minučių, kad išsiskirtų jų pačių sultys.
Į pastovėjusį margą rinkinuką pilame alyvuogių aliejaus šlakelį, beriame moliūgų sėklas, viską sumaišome.
vegetarams.lt
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Klaipėdos universiteto ligoninė (KUL) atidarė naują Ausų, nosies ir gerklės ligų skyrių. Tai reikšmingas žingsni...
Kalėdas būtų galima pavadinti smagių pokalbių, nuotaikingų istorijų, šiltų žodžių apsikeitimo švente. Ir ne veltui &ndas...
Gražiausių metų švenčių maratonas ir jaukūs susitikimai su šeima bei draugais dažnai yra neatsiejami nuo skalsių ir sunk...
Artėjant žiemos atostogų sezonui, ligonių kasos primena keliones planuojantiems gyventojams nepamiršti Europos sveikatos...
Gardžios kavos entuziastai žino, jog savo skoniais bei aromatais labiausiai pamaloninantis kavos puodelis gaminimas iš š...
Populiarios žymos