2011-09-09 22:26:40
Jei mėgstame grybus, tačiau bijome apsinuodyti, tuomet džioviname baklažanus.

Baklažanus supjaustome apie1 cm storio griežinėliais, pabarstome druska ir džioviname vaisių džiovyklėje ar orkaitėje 12 - 14 val.
Sudedame į sandarius stiklinius indus. Išmirkyti ir troškinti jie puiki alternatyva grybams. Skanu su bulvėmis, košėmis.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Remiantis statistika, lėtinis vidurių užkietėjimas paliečia iki 27 proc. pasaulio gyventojų. Deja, ne visi yra linkę šią...
Psichoterapeutų kabinetuose sėdi žmonės, kankinami depresijos, nerimo, dėmesio sutrikimo, kenčiantys dėl netekčių, subyr...
72 valandų krepšys yra pirmosios būtinos pagalbos rinkinys, užtikrinantis, kad žmogus galėtų išgyventi bent tris paras b...
Kauno klinikų Neonatologijos klinikos Naujagimių intensyviosios terapijos skyriuje atidaryta jau trečioji Šeimos ir nauj...
Klaipėdos universiteto ligoninė (KUL) pradeda strateginį plėtros etapą – per artimiausius trejus metus greta d...
Populiarios žymos