2011-09-09 22:26:40
Jei mėgstame grybus, tačiau bijome apsinuodyti, tuomet džioviname baklažanus.

Baklažanus supjaustome apie1 cm storio griežinėliais, pabarstome druska ir džioviname vaisių džiovyklėje ar orkaitėje 12 - 14 val.
Sudedame į sandarius stiklinius indus. Išmirkyti ir troškinti jie puiki alternatyva grybams. Skanu su bulvėmis, košėmis.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Vis liečiu ir liečiu savo odą negalėdama patikėti, kad ji mano... niekada neturėjau tokios gražios odos“, &...
Magnis – svarbus mineralas, veikiantis šimtus organizmo procesų: nuo energijos gamybos iki nuotaikos ar net širdie...
Vasarą daugiau laiko leidžiant prie vandens telkinių, svarbu prisiminti pagrindines saugaus elgesio taisykles, kad poils...
Staigus, nepakeliamas skausmas šone, lyg badytų aštriu peiliu. Pykinimas, vėmimas, skausmingas šlapinimasis. Tai –...
Nemažai moterų į gydytojus vis dar kreipiasi dėl tariamų menstruacijų ciklo sutrikimų, kurie dažnai pasirodo esantys nat...
Populiarios žymos