Žirnių miltų saldainiai (Laddu)
2011-09-20 20:36:57
200 g sviesto,
250 g žirnių miltų,
100 g cukraus pudros,
1 šaukštelis malto cinamono,
2 šaukštai kokoso drožlių.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Maišydami mediniu šaukštu suberiame žirnių miltus.
Kepiname apie 15 min., kol pasklinda riešutų kvapas. Suberiame kokosų drožles ir cinamoną. Išmaišome ir pakepame dar apie 2 min.
Nukeliame keptuvę nuo ugnies, suberiame cukraus pudrą ir šakute ištriname, kad neliktų gumulėlių ir visi komponentai pasiskirstytų tolygiai.
Sudedame į formeles ar paskleidžiame skardoje ir atvėsiname.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Šoninė amiotrofinė sklerozė (ŠAS) – reta, tačiau viena sunkiausių neurodegeneracinių ligų, kuri paveikia motoriniu...
Statistika rodo, jog vasarą alkoholinių gėrimų vartojimas ženkliai ūgteli, o didysis pikas stebimas paskutinėmis birželi...
Kasmet Lietuvoje fiksuojamas vis didesnis Laimo ligos atvejų skaičius – nuo beveik 3 tūkstančių susirgimų 2023-iai...
Vyriausybė pritarė Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) parengtiems įstatymų pakeitimams, kuriais siekiama gerinti slau...
Daugeliui kraujas iš nosies – tik nepatogus, bet laikinas reiškinys. Dažnai pasitaikantis žiemą, kai oras sausas,...
Populiarios žymos