Žirnių miltų makaronai „Sevian“
2012-04-19 00:05:36
200 gramų žirnių miltų.
0,5 šaukštelio aštriųjų raudonų pipirų.
Šaukštelis ciberžolės.
Šaukštelis juodgrūdės.
1,5 šaukštelio druskos.
125 ml šalto vandens.
Ghi arba aliejaus kepti gruzdintuvėje.
Iš žirnių miltų, prieskonių, druskos ir šalto vandens sumaišome vienalytę tešlą. Ant vidutinės ugnies įkaitiname ghi ar aliejų. Tešlą sudedame į konditerinį švirkštą ir spaudžiame į įkaitintus riebalus. Formuojame spirales, kol pasidengs visas ghi ar aliejaus pavišius. Kepame, kol lengvai paruduos.
Sudedame į koštuvą, kad nuvarvėtų.
Galima valgyti vienus arba kaip garnyrą prie daržovių ar salotų.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Sveikatos mokslai vis dažniau pabrėžia, kad miegas žmogui ne mažiau svarbus nei mityba ar fizinis aktyvumas, tačiau daug...
Išeminė širdies liga (IŠL) – viena dažniausių mirties priežasčių išsivysčiusiose šalyse. Ši liga neapsiriboja fizi...
Ilgametė ergoterapijos specialistė dirba Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų Vaikų reabilitacijos skyr...
Nepaisant populiarios nuomonės, celiulitas nėra būdingas tik turinčioms antsvorį – jis gali atsirasti ir lieknoms,...
Klaipėdos rajone gyvenančio 1,5 metų Adomo šeima, pasak gydytojų, ištraukė nelaimingą bilietą. Prieš kelis mėnesius bern...
Populiarios žymos