Žirnių miltų makaronai „Sevian“
2012-04-19 00:05:36
200 gramų žirnių miltų.
0,5 šaukštelio aštriųjų raudonų pipirų.
Šaukštelis ciberžolės.
Šaukštelis juodgrūdės.
1,5 šaukštelio druskos.
125 ml šalto vandens.
Ghi arba aliejaus kepti gruzdintuvėje.
Iš žirnių miltų, prieskonių, druskos ir šalto vandens sumaišome vienalytę tešlą. Ant vidutinės ugnies įkaitiname ghi ar aliejų. Tešlą sudedame į konditerinį švirkštą ir spaudžiame į įkaitintus riebalus. Formuojame spirales, kol pasidengs visas ghi ar aliejaus pavišius. Kepame, kol lengvai paruduos.
Sudedame į koštuvą, kad nuvarvėtų.
Galima valgyti vienus arba kaip garnyrą prie daržovių ar salotų.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Onkologinis susirgimas – diagnozė, kurią gali išgirsti ir jauni žmonės. Sėklidžių vėžys netgi vadinamas jaunų &nda...
Alerginės ligos – plačiai paplitusios visame pasaulyje. Jų išsivystymo mechanizmai siejami su genetiniais veiksnia...
Šių laikų visuomenę įvairių sričių mokslininkai įvardija kaip streso, nerimo, perdegimo, pervargimo, išsekimo, apimtą de...
Ieškant naujos dantų pastos gali susisukti galva, pamačius tokį platų pasirinkimą parduotuvėse. Kiekviena dantų pasta si...
Vaistinių preparatų ir medicinos pagalbos priemonių kompensavimo komisija nusprendė įtraukti naujus cistinei fibrozei gy...
Populiarios žymos