Seitanas vynuogių lapuose(1)
Zita Užkuraitienė | 2015-10-27 08:57:21
Iš kilogramo aukščiausiosios rūšies kvietinių miltų išplauname seitaną. Susmulkinę jį verdame pasūdytame vandenyje apie 10 min. Tuomet sumalame malimo mašinėle.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Įberiame džiūvėsėlių (trečdalį seitano masės), žiupsnelį druskos, kario ar kito prieskonių mišinuko.
Suspaudome saujoje seitano masę ir dedame ant patiesto rauginto vynuogės lapo.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Suvynioję užlenkiame galus.
Įkaitiname keptuvę, suvilgome aliejumi ar lydytu sviestu (ghi ), uždengiame ir pakepame gautus suktinukus 5-7 min.
Valgyti karštus.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Klaipėdos universiteto ligoninė (KUL) baigė antrąjį pertvarkos etapą, ir verčia naują istorijos puslapį. Nuo rugsėjo 10...
Tikriausiai nuskambės juokingai, bet, jei paklaustumėt, ką galima valgyti kiekvieną dieną visus metus, atsakyčiau, kad ž...
Rudens orai dėl pakitusios temperatūros, drėgmės ir kitų aplinkos veiksnių pokyčių gali turėti įvairų poveikį plaukams:...
Darbingą savaitę plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Domantas Stundys sako atliekantis 20, o kartais ir d...
Artėjant Pasaulinei kineziterapijos dienai Panevėžio teritorinė ligonių kasa primena, kaip Privalomojo sveikatos draudim...
Populiarios žymos