Seitanas vynuogių lapuose(1)
Zita Užkuraitienė | 2015-10-27 08:57:21
Iš kilogramo aukščiausiosios rūšies kvietinių miltų išplauname seitaną. Susmulkinę jį verdame pasūdytame vandenyje apie 10 min. Tuomet sumalame malimo mašinėle.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Įberiame džiūvėsėlių (trečdalį seitano masės), žiupsnelį druskos, kario ar kito prieskonių mišinuko.
Suspaudome saujoje seitano masę ir dedame ant patiesto rauginto vynuogės lapo.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Suvynioję užlenkiame galus.
Įkaitiname keptuvę, suvilgome aliejumi ar lydytu sviestu (ghi ), uždengiame ir pakepame gautus suktinukus 5-7 min.
Valgyti karštus.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Vis liečiu ir liečiu savo odą negalėdama patikėti, kad ji mano... niekada neturėjau tokios gražios odos“, &...
Magnis – svarbus mineralas, veikiantis šimtus organizmo procesų: nuo energijos gamybos iki nuotaikos ar net širdie...
Vasarą daugiau laiko leidžiant prie vandens telkinių, svarbu prisiminti pagrindines saugaus elgesio taisykles, kad poils...
Staigus, nepakeliamas skausmas šone, lyg badytų aštriu peiliu. Pykinimas, vėmimas, skausmingas šlapinimasis. Tai –...
Nemažai moterų į gydytojus vis dar kreipiasi dėl tariamų menstruacijų ciklo sutrikimų, kurie dažnai pasirodo esantys nat...
Populiarios žymos