Seitanas vynuogių lapuose(1)
Zita Užkuraitienė | 2015-10-27 08:57:21
Iš kilogramo aukščiausiosios rūšies kvietinių miltų išplauname seitaną. Susmulkinę jį verdame pasūdytame vandenyje apie 10 min. Tuomet sumalame malimo mašinėle.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Įberiame džiūvėsėlių (trečdalį seitano masės), žiupsnelį druskos, kario ar kito prieskonių mišinuko.
Suspaudome saujoje seitano masę ir dedame ant patiesto rauginto vynuogės lapo.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Suvynioję užlenkiame galus.
Įkaitiname keptuvę, suvilgome aliejumi ar lydytu sviestu (ghi ), uždengiame ir pakepame gautus suktinukus 5-7 min.
Valgyti karštus.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Be jokių išankstinių simptomų organizmą apnuodijanti lėtinė inkstų liga kasdien apsunkina gyvenimą daugiau nei 100 milij...
„Ilgą laiką kęsti psichologinį diskomfortą, susitaikyti su slogia nuotaika, prarastu gyvenimo džiaugsmu ar bandyti...
Dabartiniame pasaulyje, susiduriant su pandemija, klimato kaita, finansiniu nesaugumu, karu ir kitais iššūkiais, tinkamo...
Kepenys – didžiausias žmogaus vidaus organas bei stambiausia virškinimo liauka atliekanti daugiau nei 500 funkcijų...
Slenkantys plaukai, nerimas, svorio pokyčiai – skydliaukės hormonų disbalanso pranašais gali tapti simptomai,...
Populiarios žymos