Raudonųjų pupelių ir bolivinės balandos salotos
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2019-03-20 14:37:56
Ingredientai:
Bolivinė balanda: 50-75 g;
Raudonosios pupelės: 50-75 g arba pusė indelio (konservuotų);
Špinatai: sauja;
Agurkas: 1 vnt. ;
Alyvų aliejus: 1 šaukštelis.;
Jūros druska, pipirai.
Emilijos Miliauskės nuotr.
Išvirti balandą ir pupeles, sumaišyti visus salotų ingredientus.
Jei pupeles virsite patys, jas pamerkite iš vakaro į vandenį ir padėkite į šaldytuvą. Kitą dieną perplaukite ir virkite. Galima įberti truputį kumino sėklų – kuminas gerina virškinimą, mažina pilvo pūtimą.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Viešosiose gydymo įstaigose dirbančio medicinos personalo vidutinis darbo užmokestis (VDU) nuo 2016 m. iki 2025 m. I ket...
Naujausi Europos kardiologų sąjungos duomenys rodo, kad aukštas kraujo spaudimas ir su juo susiję varginantys simptomai...
Visuomenės sveikata pasaulyje per kelis pastaruosius dešimtmečius tapo viena aktualiausių temų. Tai rodo tokių problemų...
Darbas biure – neatsiejama šiuolaikinio žmogaus kasdienybės dalis. Kompiuterio ekranas, darbo stalas, ištisos vala...
Nuo liepos 9 d. į savo buvusias patalpas grįžta Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės (RVUL) Skubiosios pagal...
Populiarios žymos