Raudonųjų pupelių ir bolivinės balandos salotos
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2019-03-20 14:37:56
Ingredientai:
Bolivinė balanda: 50-75 g;
Raudonosios pupelės: 50-75 g arba pusė indelio (konservuotų);
Špinatai: sauja;
Agurkas: 1 vnt. ;
Alyvų aliejus: 1 šaukštelis.;
Jūros druska, pipirai.
Emilijos Miliauskės nuotr.
Išvirti balandą ir pupeles, sumaišyti visus salotų ingredientus.
Jei pupeles virsite patys, jas pamerkite iš vakaro į vandenį ir padėkite į šaldytuvą. Kitą dieną perplaukite ir virkite. Galima įberti truputį kumino sėklų – kuminas gerina virškinimą, mažina pilvo pūtimą.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Šiais laikais elektrinių dantų šepetėlių galima rasti turbūt kiekviename didesniame prekybos centre, o atsiliepimų apie...
Kasmet krūtų vėžys nusineša beveik pusės tūkstančio Lietuvos moterų gyvybes, o krūties vėžio diagnozę išgirsta daugiau k...
Įsivaizduokite, jums reikalingi inovatyvūs onkologiniai vaistai, tačiau Lietuvoje jie nėra kompensuojami. Turite tokius...
Lietuvoje daugėjant susirgimų COVID-19 infekcija, daliai gyventojų ji nebeatrodo tokia pavojinga kaip ankstesniais metai...
Vėžio diagnozės baiminasi kone kiekvienas. Pagal dažniausias mirties priežastis, piktybiniai navikai Lietuvoje jau dauge...
Populiarios žymos