Kuskusas su daržovėmis
Zita Užkuraitienė | 2013-11-26 09:34:57
Vidutinio dydžio kuskuso kruopos ir 1:1 verdančio vandens.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Į verdantį vandenį suberiame kuskusą, druskos (1 šaukštelis litrui vandens), truputį ciberžolės, išmaišome ir uždengiame brinkti.
Šiaudeliais ar riekelėmis susmulkiname kelias morkas ir pakepiname (kad lengvai persignybtų) su trupučiu ghi ar rafinuotu aliejumi.
Kai kuskusas išbrinksta ir tampa birus, į jį sudedame kepintas morkas, žaliųjų žirnelių ir kokių žalumynų (salierų, petražolių ar kalendros smulkintų lapelių).
Išmaišome, patiekiame karštą.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (6 ) Nepatinka (1 )
Įvertinkite straipsni:
(3)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Esate iš tų, kurie sekso metu be ilgų preliudijų drožia tiesiai prie reikalo? Apsikabinimai ir bučiniai ne jums? Tai gal...
Karštomis vasaros dienomis aktyviai leidžiant laiką lauke, organizmas intensyviai prakaituoja netekdamas svarbių mineral...
Palmės linguoja, žydra jūra ramiai skalauja krantą, saulė šildo pečius. Vyras skaito knygą, moteris stebi horizontą, paa...
Vasara – metas, kai norisi šypsotis plačiai ir be rūpesčių. Aktyvios pramogos, pasivažinėjimai dviračiais ar riedu...
Vieniems kelionė yra poilsis, kitiems – fizinis ir emocinis iššūkis. Keliaujant automobiliu, laivu ar lėktuvu kai...
Populiarios žymos