Kuskusas su daržovėmis
Zita Užkuraitienė | 2013-11-26 09:34:57
Vidutinio dydžio kuskuso kruopos ir 1:1 verdančio vandens.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Į verdantį vandenį suberiame kuskusą, druskos (1 šaukštelis litrui vandens), truputį ciberžolės, išmaišome ir uždengiame brinkti.
Šiaudeliais ar riekelėmis susmulkiname kelias morkas ir pakepiname (kad lengvai persignybtų) su trupučiu ghi ar rafinuotu aliejumi.
Kai kuskusas išbrinksta ir tampa birus, į jį sudedame kepintas morkas, žaliųjų žirnelių ir kokių žalumynų (salierų, petražolių ar kalendros smulkintų lapelių).
Išmaišome, patiekiame karštą.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (4 ) Nepatinka (1 )
Įvertinkite straipsni:
(3)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Maitinimasis – viena esminių žmogaus išgyvenimo sąlygų. „Rijimo sutrikimas, dar vadinamas disfagija, gali pa...
Vaikų pavasario atostogos jau visai ant nosies. Ir nors šis laikas dažniausiai asocijuojasi su kelionėmis, aktyviu laisv...
Likus vos kelioms dienoms iki Velykų, daugybė žmonių pradeda planuoti, kokie patiekalai nuguls ant stalo šalia margučių....
Pasaulinė autizmo suvokimo, priėmimo diena – balandžio 2 d. Visas mėnuo yra skiriamas veikloms, susijusioms su aut...
Tinkamo veido kremo pasirinkimas labai svarbus. Prie odos poreikių ir trūkumų pritaikyta kosmetikos priemonė veiksmingai...
Populiarios žymos