Zita Užkuraitienė | Šaltinis: vlmedicina | 2012-05-05 12:22:56
Nuplauname 1-2 saujas garšvų lapų. Susmulkiname arba suminkštiname kočėlu iš abiejų pusių. Pabarstome juodąja ar Himalajų druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Storu sluoksniu klojame ant karštų lietinių blynų.
Susukame į vyniotinį ir supjaustome į kelias dalis.
Padažui naudojame jogurtą be priedų ar grietinę.
Skanaus.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (1)Nepatinka (0)
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Net ir vyrai skundžiasi, kad pakelti sergantį žmogų yra labai sunku, vėliau atsiranda stuburo problemų, nukenčia...
Atėjus pavasariui, daugelis džiaugiasi bundančia gamta, šiltesniais orais ir ilgėjančiomis dienomis, tačiau kartu su žyd...
Poilsis, procedūros, ramybė – šiuos elementus siūlo tiek sanatorijos, tiek viešbučiai ar SPA centrai, todėl nereta...
Hemofilija – liga, kurią ilgus metus lydėjo baimė, skausmas ir gyvenimo apribojimai, šiandien tampa vis geriau val...
Respublikinėje Šiaulių ligoninėje pradedama teikti itin svarbi paslauga akių ligomis sergantiems pacientams – nuo...
Populiarios žymos