Zita Užkuraitienė | Šaltinis: vlmedicina | 2012-05-05 12:22:56
Nuplauname 1-2 saujas garšvų lapų. Susmulkiname arba suminkštiname kočėlu iš abiejų pusių. Pabarstome juodąja ar Himalajų druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Storu sluoksniu klojame ant karštų lietinių blynų.
Susukame į vyniotinį ir supjaustome į kelias dalis.
Padažui naudojame jogurtą be priedų ar grietinę.
Skanaus.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (1)Nepatinka (0)
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Pavasarį vis dažniau žmonės skundžiasi peršalimo simptomais, tokiais kaip sloga ir perštinti gerklė. Šiuo metų laik...
Nors apie sveiką gyvenseną kalbama vis garsiau, augalinė mityba dažnai lieka paraštėse – tarsi nišinis pasirinkima...
Atšilus orams, į trasas ir parkus grįžta dviratininkai – nuo pirmąkart pedalus minančių pradedančiųjų iki adrenali...
Po Europą per mokinių Velykų atostogas keliaujantiems Lietuvos piliečiams ligonių kasos primena, kad pamiršę į kelionę p...
Artėjant Velykoms, daugelis šeimų ruošiasi jaukioms akimirkoms, spalvingiems margučiams ir šventiniam šurmuliui. Tačiau...
Populiarios žymos