Garšvų ir rūgpienio kokteilis(3)
Zita Užkuraitienė | 2013-05-19 14:42:48
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Išspaudžiame pusę stiklinės garšvų sulčių ir sumaišome su puse stiklinės rūgpienio, kefyro, išrūgų ar pasukų.
Įberiame žiupsnelį druskos. Išmaišome.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (2)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Didelės daugiadalykės Santaros klinikų medikų komandos pastangos išsaugojo jaunos moters gyvybę – ir ji pati, ir j...
Nuo spalio 5 d. visose gydymo įstaigose bus galima pasiskiepyti nuo labiausiai plintančių infekcinių susirgimų – g...
Venų ligos – vienos plačiausiai paplitusių ligų pasaulyje. Kas ketvirta pasaulio moteris ir kas šeštas vyras turi...
Artėjantis spalio mėnuo yra skirtas palaikyti moteris, kovojančias su krūties vėžiu, siekiant išreikšti solidarumą šios...
Europos sveikatos draudimo kortelė, viešint kitoje Europos Sąjungos šalyje, Lichtenšteine, Islandijoje, Norvegijoje, Šve...
Populiarios žymos