Elitinė burnočių košė
Zita Užkuraitienė | 2014-05-23 00:00:58
Stiklinę burnočio sėklų užmerkiame iš vakaro arba 8 val.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Perplauname, įpilame dvi stiklines vandens ir verdame apie 10 min.
Įberiame šaukštelį Himalajų ar juodosios druskos.
Įdedame šaukštą lydyto sviesto ghi ar šalto spaudimo saulėgrąžų aliejaus.
Išmaišome.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Tyrimai rodo, kad Lietuvos gyventojai – nepriklausomai nuo lyties ar amžiaus – su maistu negauna būtinos kal...
Nacionaliniame vėžio institute pradėtas naujas etapas prostatos vėžio gydyme: krioabliacijos būdu sunaikintas lokaliai a...
Kamilė – pirmoji paauglė Lietuvoje, kuriai pritaikytas gydymas CFTR moduliatoriais, skirtais gydyti retą lėtinę li...
Įvairūs odos dariniai, tokie kaip spuogeliai, pūslelės ar dėmelės, ne visada yra teisingai atpažįstami – ar išbėrė...
Pastaraisiais metais visuomenė susidūrė su gausybe iššūkių: pandemija, jos padariniai ir karas Ukrainoje išjudino stipri...
Populiarios žymos