Elitinė burnočių košė
Zita Užkuraitienė | Šaltinis: vlmedicina | 2014-05-23 00:00:58
Stiklinę burnočio sėklų užmerkiame iš vakaro arba 8 val.
Burnočių košė/ Žilvino Užkuraičio nuotr.
Perplauname, įpilame dvi stiklines vandens ir verdame apie 10 min.
Įberiame šaukštelį Himalajų ar juodosios druskos.
Įdedame šaukštą lydyto sviesto ghi ar šalto spaudimo saulėgrąžų aliejaus.
Išmaišome.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (1)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Lytiškai plintančios infekcijos (LPI) – tylios, dažnai nepastebimos, bet sveikatai itin pavojingos ligos...
„Apie aukštą kraujospūdį žmonės paprastai susimąsto tik tada, kai su aptirpusiu veidu arba išreikštu galvos skausm...
Natūralu, kad vasarą, vos atradus galimybę, norisidaugiau laiko praleisti gamtoje, mėgautis šildančia saule, tačiau toki...
Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) įpareigojo šalies stacionarines gydymo įstaigas savo vidaus tvarkose numatyti, kaip...
Praėjus 2 metams nuo naujosios Greitosios medicinos pagalbos (GMP) tarnybos veiklos pradžios Sveikatos apsaugos minister...
Populiarios žymos