Avižų košė su priedais
Deimantė Rapalytė, homeopatė, mitybos specialistė | Šaltinis: vlmedicina | 2017-05-10 15:39:45
Verdame įprastinę avižų košę su ispaninio šalavijo (chia) sėklomis, po to paskaniname natūralia kakava.
Kol košė verda, sutarkuojame obuolį ir sutriname bananą, visa tai paslepiame po išvirta koše.
Viršų puošiame ir skaniname šilauogėmis, graikiniais riešutais ir aguonomis.
Po tokios košės - gera diena garantuota!
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Net 8 iš 10 (82 proc.) lietuvių mano, jog narvuose laikomų vištų sąlygos yra nepakankamai geros, rodo naujausia reprezen...
Kai artėja šventės, tradiciškai pasižadame, kad šįkart tikrai nepersivalgysime, bet pasiryžimas dažniausiai išgaruoja vo...
Kaip nepersivalgyti, o persivalgius, palengvinti virškinimo procesą? Kiek kiaušinių valgyti, o gal jų apskritai vengti?...
Maitinimasis – viena esminių žmogaus išgyvenimo sąlygų. „Rijimo sutrikimas, dar vadinamas disfagija, gali pa...
Vaikų pavasario atostogos jau visai ant nosies. Ir nors šis laikas dažniausiai asocijuojasi su kelionėmis, aktyviu laisv...
Populiarios žymos