Avižų košė su priedais
Deimantė Rapalytė, homeopatė, mitybos specialistė | Šaltinis: vlmedicina | 2017-05-10 15:39:45
Verdame įprastinę avižų košę su ispaninio šalavijo (chia) sėklomis, po to paskaniname natūralia kakava.
Deimantės Rapalytės nuotr.
Kol košė verda, sutarkuojame obuolį ir sutriname bananą, visa tai paslepiame po išvirta koše.
Viršų puošiame ir skaniname šilauogėmis, graikiniais riešutais ir aguonomis.
Po tokios košės - gera diena garantuota!
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
74 metų Veronika – viena vyriausių Kauno klinikų pacienčių, įveikusių klastingą onkologinę ligą – ūminę miel...
Visuomenės sveikatos specialistai nuolat ragina būti fiziškai aktyviems bei reguliariai sportuoti. Tačiau garsiai kalbėt...
Nors rūkymo pasekmėmis dažnai tampa vėžys, bronchitas, kitos lėtinės ligos ir net mirtis, nuo šios priklausomybės kasdie...
Ilgai manyta, kad širdies ligomis serga tik garbaus amžiaus žmonės, tačiau pastebima, kad dažno šiuolaikinio žmogaus kas...
Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) skelbia konkursą Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės (LSMUL) Kauno kli...
Populiarios žymos