Avižų košė su priedais
Deimantė Rapalytė, homeopatė, mitybos specialistė | Šaltinis: vlmedicina | 2017-05-10 15:39:45
Verdame įprastinę avižų košę su ispaninio šalavijo (chia) sėklomis, po to paskaniname natūralia kakava.
Deimantės Rapalytės nuotr.
Kol košė verda, sutarkuojame obuolį ir sutriname bananą, visa tai paslepiame po išvirta koše.
Viršų puošiame ir skaniname šilauogėmis, graikiniais riešutais ir aguonomis.
Po tokios košės - gera diena garantuota!
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Gegužė – pats spalvingiausias pavasario mėnuo ir jo margumą galime pajusti gėrėdamiesi ne tik vaizdais, bet ir gar...
Depresija – vienas dažniausiai pasitaikančių psichikos sveikatos sutrikimų, per gyvenimą paliečiantis maždaug kas...
Pavasarį džiuginant geriems orams, natūraliai daugiau laiko skiriame fiziniam aktyvumui, o sunkią avalynę iškeičiame į l...
Psichikos ir elgesio sutrikimus patiriančių asmenų skaičius Lietuvoje per pastarąjį dešimtmetį nuosekliai augo. Higienos...
„Aš nieko nesugebu“, „Man niekada nepasiseks“, „Visi kiti yra laimingesni už mane“ &...
Populiarios žymos