Seitanas vynuogių lapuose(1)
Zita Užkuraitienė | 2015-10-27 08:57:21
Iš kilogramo aukščiausiosios rūšies kvietinių miltų išplauname seitaną. Susmulkinę jį verdame pasūdytame vandenyje apie 10 min. Tuomet sumalame malimo mašinėle.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Įberiame džiūvėsėlių (trečdalį seitano masės), žiupsnelį druskos, kario ar kito prieskonių mišinuko.
Suspaudome saujoje seitano masę ir dedame ant patiesto rauginto vynuogės lapo.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Suvynioję užlenkiame galus.
Įkaitiname keptuvę, suvilgome aliejumi ar lydytu sviestu (ghi ), uždengiame ir pakepame gautus suktinukus 5-7 min.
Valgyti karštus.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Gimdos miomos – tai gerybiniai, gerai apriboti ir hormonams pavaldūs lygiųjų raumenų ir jungiamojo audinio ląsteli...
Netekus vos vieno danties, daugelis žmonių linkę numoti ranka – juk tai tik nedidelis tarpelis, ypač jei jis nėra...
Vasara – atostogų ir kelionių lėktuvais metas. Atsisėdę į patogią kėdę lėktuve ir prisisegę saugos diržus, retai s...
Ši publikacija – apie centrinės sistemos navikus. Kviečiame susipažinti su Vilniaus universiteto ligoninės Santaro...
Kauno klinikų pacientas Edgaras prisimena, kad būdamas aktyvus, sportą mėgstantis paauglys ėmė vis dažniau vengti fizinė...
Populiarios žymos