Migdoliniai pusryčių blyneliai
Emilija Miliauskė ( | Šaltinis: vlmedicina | 2018-07-07 10:40:21
Vienai porcijai reikės:
Dviejų kiaušinių;
100 ml kokosų arba migdolų pieno;
20-25 g migdolų miltų;
20-25 g kokosų miltų;
Stevijos/cinamono/vanilės/neskrudintos kakavos (pasirinktinai);
1 arb.š. kokosų aliejaus.
Emilijos Miliauskės nuotr.
Paruošimas:
1. Suplakti visus tešlos ingredientus.
2. Leisti pastovėti 10 min.
3. Kepti nedidelius blynelius (tešla trapi) su kokosų ar alyvų aliejumi.
4. Patiekti su uogomis ir pabarstyti kokoso miltais (pasirinktinai).
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Z karta – tai žmonės, gimę maždaug 1997–2012 metais. Vyresnieji šios kartos atstovai jau aktyviai dalyvauja...
Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, vandens temperatūra Baltijos jūroje jau siekia 17, o kai kuriuose šali...
Personalizuota medicina keičia įprastą požiūrį į gydymą. Ypač tai pastebima onkologijoje, kur ta pati diagnozė gali slėp...
Šią vasarą Kauno klinikos mini reikšmingą medicinos istorijos datą – 25-ąsias kepenų transplantacijos metines. Per...
Ar teko mintyse barti kaimyną, kad šis nuo ankstyvo ryto burzgina žoliapjovę? O gal patys sulaukėte beldimo į duris su p...
Populiarios žymos