Reikalingi produktai: 8-10 vidutinio dydžio bulvių; 0,5 stiklinės pieno; 4 morkos; 250 g sojos faršo; 300 g sūrio; 3 v.š. aliejaus ar sviestas ghy; 100 ml grietinėlės; 2 a.š. druskos; 0,5 a.š. ciberžolės; 1 a.š. maltų čili pipirų; 0,5 a.š. ožragės sėklų; tarkuotos imbiero šaknies arba 0,5 a.š. imbiero miltelių.
Bulves nuskutame, sudedame į verdantį vandenį ir išverdame.
Kol bulvės verda, kitame puode užverdame vandenį, įberiame 1 šaukštelį druskos ir 0,5 šaukštelio čili pipirų, suberiame sojos faršą. Paverdame 3 minutes, išjungiame ugnį ir dar 5 minutėms paliekame faršą vandenyje. Po to nupilame sojos faršą į kiaurasamtį ir leidžiame nubėgti.
Nuskutame morkas ir sutarkuojame burokine tarka.
Ant vidutinės ugnies pakaitiname keptuvę, supilame aliejų ar sviestą, įberiame ožragės sėklas, po kelių sekundžių - ciberžolę ir likusį 0,5 šaukštelio čili pipirų, pamaišome, o tada sudedame imbiero šaknį ir visus prieskonius pakaitiname keletą sekundžių.
Kai nuo kaitinimo prieskonių aromatas atsiskleidžia, suberiame tarkuotas morkas ir kepame vis pamaišydami kelias minutes. Tada supilame grietinėlę, išmaišome, uždengiame keptuvę dangčiu ir troškiname morkas apie 5-7 minutes. Kai morkos suminkštėja, į keptuvę supilame išvirtą sojos faršą ir viską gerai išmaišome.
Įjungiame orkaitę ir įkaitiname ją iki 180 laipsnių.
Išvirusias bulves nukošiame, sutriname bulvių grūstuve, įpilame pieną ir padarome bulvių košę. Paimame indą kepti orkaitėje, jį šiek tiek ištepame aliejumi, dedame bulvių košę, ant jos supilame sojos-morkų mišinį, o ant viršaus užtarkuojame sūrį. Viską pašauname į orkaitę ir kepame apie 20 minučių, kol gražiai išsileidžia ir apskrunda sūris.