Varškėčiai
2012-02-27 23:50:17
0,5 kg varškės.
0,5 kg kvietinių miltų.
1 šaukštelis ciberžolės.
1 šaukštelis druskos.
Į miltus sudedame ciberžolę ir druską, išmaišome. Sudedame varškę ir gerai išminkome.
Iš gautos tešlos suformuojame apie1 cm storio virveles, šiek tiek suplojame ir supjaustome vienodo ilgio gabaleliais.
Dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame apie 5-7 min.
Patiekiame su grietine, jogurtu ar sviestu.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Nuo liepos 1-osios ligonių kasos stacionarines tretines suaugusiųjų intervencinės kardiologijos paslaugas teikiančioms g...
Akivaizdus pėdos didžiojo piršto nukrypimas, spaudžiantis ir deformuojantis kitus pirštus, skausmingos nuospaudos, nepat...
Ar žinojote, kad kelio ir klubo sąnariai yra didžiausi sąnariai žmogaus kūne? Tai itin svarbi anatominė struktūra, kuri...
Mažėjančios vaikų skiepijimų apimtys atveria kelią seniai pamirštoms ligoms ir pavojingiems jų protrūkiams – tai r...
Siekdama mažinti sveikatos priežiūros specialistų trūkumą ir jų netolygų pasiskirstymą šalies regionuose, Sveikatos apsa...
Populiarios žymos