Purūs blyneliai su šokoladu ir šilauogėmis
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2017-12-01 14:53:58
Nuostabaus skonio purūs blyneliai su šokoladu ir šilauogėmis - puikus pasirinkimas pusryčiams.
Blyneliai su šilauogėmis. Emilijos Miliauskės nuotr.
Ingredientai blyneliams:
70 g avižų dribsnių;
20 ml vandens;
2 dideli kiaušiniai;
Alyvų aliejaus (kepimui).
Ingredientai šokoladui:
1 1/2 arb.š. neskrudintos kakavos;
1 arb.š. agavų sirupo;
2 arb.š. alyvų aliejaus.
Gaminimo eiga:
1. Avižų dribsnius sumalti kavamale iki miltų.
2. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų.
3. Sumaišyti avižų miltus su kiaušinių tryniais ir vandeniu.
4. Kiaušinių baltymus mikseriu suplakti iki standžių putų ir lėtai įmaišyti į tešlą.
Šokolado ingredientus sumaišyti iki vientisos masės.
Blynelius kepti ant alyvų aliejaus iš abiejų pusių. Patiekti su šokoladu ir mėgstamomis uogomis.
Skanūs sveikuoliški pusryčių blyneliai suteiks energijos visai dienai!
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Traumos – dažna kasdienybės dalis tiek profesionaliems sportininkams, tiek žmonėms, kurie aktyviai gyvena ar dirba...
Viena iš svarbiausių automobilio dalių, apie kurią dažnai pamirštame, yra stabdžių sistema. Nors galime būti įpratę regu...
Deginantis rėmuo, skausmas ar pykinimas pavalgius – tai tik dalis simptomų, kurių vedami žmonės kreipiasi į virški...
Nors netekus dantų patariama kuo greičiau juos atkurti, nemažai žmonių vis dar mano, kad dantų implantacija – ilga...
Organų donorystės situacija išlieka sudėtinga – organų trūkumas ir ilgi laukiančiųjų sąrašai kelia didelį iššūkį m...
Populiarios žymos