Obuolių ir daigintų kviečių salotos
vegis.lt | 2014-03-12 17:31:45
vegis.lt nuotr.
Sudėtis:
2 obuoliai, 80 g daigintų kviečių, 20 g imbierinio sirupo, truputis citrinos sulčių, 1/3 a.š. cinamono.
Gaminimas:
Obuolius supjaustyti nedideliais gabalėliais, sumaišyti su daigintais kviečiais.
Užpilti imbierinio sirupo, apšlakstyti citrinos sultimis ir pabarstyti cinamonu.
vegis.lt
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Nors paskutiniu metu vis daugiau kalbama apie psichinę sveikatą, skatinama ja rūpintis ir iškilus sunkumų kreiptis į psi...
Nėštumas – ypatingas laikotarpis kiekvienos moters gyvenime, kupinas naujų patirčių ir potyrių. Vis dėlto planuoja...
Virškinimo sistemos ligos itin dažnos: jomis serga apie 300 mln. žmonių Europoje. Nuo 2000 m. iki 2019 m. virškinimo sis...
Ultravioletiniai (UV) spinduliai – ne vienintelis pavojus, tykantis odos atšilus orams. Sausa oda dėl drėgmės...
Be jokių išankstinių simptomų organizmą apnuodijanti lėtinė inkstų liga kasdien apsunkina gyvenimą daugiau nei 100 milij...
Populiarios žymos