Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu
Emilija Miliauskė | Šaltinis: vlmedicina | 2020-11-28 23:29:48
6 obuoliai;
2-3 arb.š. cinamono;
3 arb.š. medaus (agavų sirupo ar stevijos);
Šaldytos šilauogės ar kitos uogos.
Kepti obuoliai. Emilijos Miliauskės nuotr.
1. Obuolių šerdeles išimti išėmikliu ar skutuku, paliekant dugną. Truputėlį daugiau išskobti į šonus;
2. Į vidų dėti uogas, po žiupsnį cinamono ir pusę šaukštelio medaus;
3. Kepti orkaitėje 180°C 35-40 min.
Įdarui tinka įvairios šviežios ar šaldytos uogos. Taip pat labai skanu šviežios datulės su neskrudintos kakavos milteliais ir riešutų sviestu. Pakeis skaniausius pyragus.
Papuošti uogomis, kokosų ar migdolų drožlėmis.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (1 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Vyriausybė pritarė Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) parengtiems įstatymų pakeitimams, kuriais siekiama gerinti slau...
Daugeliui kraujas iš nosies – tik nepatogus, bet laikinas reiškinys. Dažnai pasitaikantis žiemą, kai oras sausas,...
Planuojant išvyką į gamtą svarbu ne tik smagiai praleisti laiką, bet ir tinkamai pasirūpinti maistu. Tinkamas produktų p...
Šiltuoju metų laiku, kada daugiau laiko praleidžiame gamtoje, iškylaujame ir rečiau plauname rankas, rizika užsikrėsti ž...
Alkoholizmas Lietuvos šeimose – problema, apie kurią dažnai vengiama kalbėti, tačiau jos pasekmes gali jausti kart...
Populiarios žymos