Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu
Emilija Miliauskė | Šaltinis: vlmedicina | 2020-11-28 23:29:48
6 obuoliai;
2-3 arb.š. cinamono;
3 arb.š. medaus (agavų sirupo ar stevijos);
Šaldytos šilauogės ar kitos uogos.
Kepti obuoliai. Emilijos Miliauskės nuotr.
1. Obuolių šerdeles išimti išėmikliu ar skutuku, paliekant dugną. Truputėlį daugiau išskobti į šonus;
2. Į vidų dėti uogas, po žiupsnį cinamono ir pusę šaukštelio medaus;
3. Kepti orkaitėje 180°C 35-40 min.
Įdarui tinka įvairios šviežios ar šaldytos uogos. Taip pat labai skanu šviežios datulės su neskrudintos kakavos milteliais ir riešutų sviestu. Pakeis skaniausius pyragus.
Papuošti uogomis, kokosų ar migdolų drožlėmis.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (1 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų Kraujo centras pirmasis Lietuvoje pradėjo taikyti pažangią viso kraujo...
Pasak naujausių tyrimų, širdies ištvermė per penkerius metus sumažėjo 24 procentais, o beveik pusė šaukiamų į karinę tar...
Karjera, savirealizacija ir finansinis stabilumas šiandien tapo prioritetais, o šeimos planavimas vis dažniau atidedamas...
Inovatyvios farmacijos pramonė kartu su Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) ieško sprendimų, kurie užtikrintų geresnį n...
Šiemet vasara nelepina pernelyg maloniais orais, todėl dažnas Lietuvos gyventojas savo atostogų planus perkelia į užsien...
Populiarios žymos