Varškėčiai
2012-02-27 23:50:17
0,5 kg varškės.
0,5 kg kvietinių miltų.
1 šaukštelis ciberžolės.
1 šaukštelis druskos.
Į miltus sudedame ciberžolę ir druską, išmaišome. Sudedame varškę ir gerai išminkome.
Iš gautos tešlos suformuojame apie1 cm storio virveles, šiek tiek suplojame ir supjaustome vienodo ilgio gabaleliais.
Dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame apie 5-7 min.
Patiekiame su grietine, jogurtu ar sviestu.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Statistika rodo, kad net 90 proc. vyrų iki 70 metų amžiaus susiduria su plikimu, o kai kuriems šis procesas prasideda su...
Vis daugiau mokslinių tyrimų patvirtina, kad cukrus neigiamai veikia žmogaus sveikatą, o Pasaulio sveikatos organizacijo...
Pasaulio sveikatos organizacijos duomenimis, apie 1,28 mlrd. žmonių serga hipertenzija, kitaip tariant, turi aukštą krau...
Intensyviosios terapijos skyrius ligoninėje – tai vieta, kurioje kasdien sprendžiama, kaip padėti pacientui išgyve...
Šiuolaikinio gyvenimo tempas, nuolatinis skubėjimas ir dažnas pasirinkimas vartoti greituosius angliavandenius jau tapo...
Populiarios žymos