Varškėčiai
2012-02-27 23:50:17
0,5 kg varškės.
0,5 kg kvietinių miltų.
1 šaukštelis ciberžolės.
1 šaukštelis druskos.
Į miltus sudedame ciberžolę ir druską, išmaišome. Sudedame varškę ir gerai išminkome.
Iš gautos tešlos suformuojame apie1 cm storio virveles, šiek tiek suplojame ir supjaustome vienodo ilgio gabaleliais.
Dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame apie 5-7 min.
Patiekiame su grietine, jogurtu ar sviestu.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Beveik penkiasdešimt pacientų, medikų, gydymo įstaigų ir kitų nevyriausybinių organizacijų vieningai išreiškė nepritarim...
Rožinei šaltibarščių bangai pamažu atslūgstant, puikus laikas atsigręžti į patiekalą, kuris nuo seno laikomas lietuviško...
Cukraus perteklius mityboje – tai ne tik saldumynų problema, bet globali visuomenės sveikatos krizė. Europos Sąjun...
Prostatos vėžiu, dažniausia vyrų onkologine liga, suserga kas šeštas–aštuntas vyras. „Šie piktybiniai navika...
Nacionaliniame vėžio centre įvyko pirmieji kaniterapijos užsiėmimai onkologiniams pacientams. Jie vienbalsiai pripa...
Populiarios žymos