Alyvinių obuolių sultys
2011-08-09 23:43:46
Nuplauname sunokusius obuolius. Perpjauname per pusę, kad įsitikintume, jog nesukirmiję ir nepapuvę.
Sutarkuojame per bulvinę rankinę ar elektrinę tarką. Sudedame į marlę ar sūrmaišį ir rankomis spaudžiame sultis.
Išgeriame pusryčiams ar prieš valgį per 15 min., kol neoksidavosi.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Pasaulinė autizmo suvokimo, priėmimo diena – balandžio 2 d. Visas mėnuo yra skiriamas veikloms, susijusioms su aut...
Tinkamo veido kremo pasirinkimas labai svarbus. Prie odos poreikių ir trūkumų pritaikyta kosmetikos priemonė veiksmingai...
Seimo Sveikatos reikalų komitete protokoliniu sprendimu pasiūlyta Klaipėdos vaikų ligoninę prijungti prie Klaipėdos univ...
Intensyviai sportuojančių žmonių organizmas susiduria su neįprastai dideliu fiziniu krūviu, skirtingai nuo tų, kurie tie...
Nors kalendorinis pavasaris jau įsibėgėjo, orai mus lepina ne visuomet. Prie pavasarinių temperatūrų kontrastų pridėjus...
Populiarios žymos