Alyvinių obuolių sultys
2011-08-09 23:43:46
Nuplauname sunokusius obuolius. Perpjauname per pusę, kad įsitikintume, jog nesukirmiję ir nepapuvę.
Sutarkuojame per bulvinę rankinę ar elektrinę tarką. Sudedame į marlę ar sūrmaišį ir rankomis spaudžiame sultis.
Išgeriame pusryčiams ar prieš valgį per 15 min., kol neoksidavosi.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Ar ir jūs jaučiate nerimą laukdami gydytojo konsultacijos, kraujo tyrimo ar dantų gydymo? Tie, kurie patiria „balt...
Rugsėjo 15-ąją minima pasaulinė kovos su prostatos vėžiu diena. Pasaulio sveikatos organizacijos duomenimis, kasmet diag...
„Ypač džiaugiuosi vienu svarbiausių šių metų pasiekimų – priimtu sprendimu atkurti dalį Odontologų rūmų savi...
Negalite užmigti, „scrollinate“ telefoną, o dėl to – dar labiau nesimiega? Tai – tarsi užburtas...
Vilniaus universiteto ligoninė Santaros klinikos Ukrainos kariams perdavė 3 automobilius – 2 Volkswagen ir...
Populiarios žymos