Blyneliai su keptais obuoliais ir cinamonu
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2019-01-27 00:02:23
Ingredientai:
2 kiaušiniai;
20 g migdolų miltų;
20 g kokosų miltų;
1/3 arb. š. cinamono;
50 ml vandens arba 60 ml migdolų pieno;
1 obuolys;
Kelios uogos;
3-4 arb. š. kokosų aliejaus.
Emilijos Miliauskės nuotr.
1. Sumaišyti kiaušinius, vandenį ar pieną, miltus, cinamoną, truputį aliejaus iki vientisos masės ir palikti pastovėti apie 10 min.
2. Obuolį supjaustyti griežinėliais ir kepti ant kokosų aliejaus.
3. Keptuvėje įkaitinti 1 arb. š. kokosų aliejaus ir kepti nedidelius blynelius. Atsargiai apversti plona blynų mentele.
4. Sluoksniuoti: 1-2 blynai ir riekelė kepto obuolio. Pabarstyti cinamonu ir papuošti uogomis.
Patiekalas itin gausus skaidulų, todėl rekomenduojamas pusryčiams
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Kauno klinikose pradėtas taikyti modernus skausmo valdymo metodas – perkutaninė elektroneurostimuliacija (PENS), p...
Pastaruoju metu žmonės į virusines ligas žiūri vis atsainiau – pandemijos pradžioje net menkiausi simptomai buvo ž...
Ar pastebėjote, kad intymus gyvenimas nebekelia tokio jaudulio kaip anksčiau? Galbūt vis rečiau jaučiate artumo norą, o...
Lytiškai plintančios ligos (LPL) ir šiandien yra labai dažnos, tačiau visuomenėje vis dar stigmatizuojamos, todėl į medi...
Nėštumas – ypatingas gyvenimo laikotarpis, reikalaujantis ne tik emocinio, bet ir fizinio pasiruošimo. „Kūna...
Populiarios žymos