Blyneliai su keptais obuoliais ir cinamonu
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2019-01-27 00:02:23
Ingredientai:
2 kiaušiniai;
20 g migdolų miltų;
20 g kokosų miltų;
1/3 arb. š. cinamono;
50 ml vandens arba 60 ml migdolų pieno;
1 obuolys;
Kelios uogos;
3-4 arb. š. kokosų aliejaus.
Emilijos Miliauskės nuotr.
1. Sumaišyti kiaušinius, vandenį ar pieną, miltus, cinamoną, truputį aliejaus iki vientisos masės ir palikti pastovėti apie 10 min.
2. Obuolį supjaustyti griežinėliais ir kepti ant kokosų aliejaus.
3. Keptuvėje įkaitinti 1 arb. š. kokosų aliejaus ir kepti nedidelius blynelius. Atsargiai apversti plona blynų mentele.
4. Sluoksniuoti: 1-2 blynai ir riekelė kepto obuolio. Pabarstyti cinamonu ir papuošti uogomis.
Patiekalas itin gausus skaidulų, todėl rekomenduojamas pusryčiams
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Migrena – sudėtingas neurologinis sutrikimas, stipriai paveikiantis gyvenimo kokybę. Nors ji dažnai siejama su gen...
Lietuvos laboratorinė medicina ką tik žengė revoliucinį žingsnį, atveriantį galimybę ilgiau išsaugoti sveiką odą bei efe...
Mažiau virusų, streso ir mažesnės eilės pas gydytojus – štai kodėl vidurvasarį puikus laikas atlikti profilaktiniu...
Ar tikrai ilsitės per atostogas, jei rankoje – telefonas? Net ir ilsėdamiesi dažnai liekame „prisijungę&ldqu...
Radiologijai išlieka viena kertinių medicinos sričių. Technologinė pažanga dar labiau išplėtė ir sustiprino radiologijos...
Populiarios žymos