Blyneliai su keptais obuoliais ir cinamonu
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2019-01-27 00:02:23
Ingredientai:
2 kiaušiniai;
20 g migdolų miltų;
20 g kokosų miltų;
1/3 arb. š. cinamono;
50 ml vandens arba 60 ml migdolų pieno;
1 obuolys;
Kelios uogos;
3-4 arb. š. kokosų aliejaus.
Emilijos Miliauskės nuotr.
1. Sumaišyti kiaušinius, vandenį ar pieną, miltus, cinamoną, truputį aliejaus iki vientisos masės ir palikti pastovėti apie 10 min.
2. Obuolį supjaustyti griežinėliais ir kepti ant kokosų aliejaus.
3. Keptuvėje įkaitinti 1 arb. š. kokosų aliejaus ir kepti nedidelius blynelius. Atsargiai apversti plona blynų mentele.
4. Sluoksniuoti: 1-2 blynai ir riekelė kepto obuolio. Pabarstyti cinamonu ir papuošti uogomis.
Patiekalas itin gausus skaidulų, todėl rekomenduojamas pusryčiams
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Sveikatingumo pleistrai (angl. wellness patches) – viena sparčiausiai plintančių naujovių pasaulinėje sveikatingum...
Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba prie Aplinkos ministerijos įspėja apie pavojingą meteorologinį reiškinį – kar...
Vasara – puikus metas pasimėgauti šviežiomis sezoninėmis uogomis ir vaisiais. Ar žinojote, kad net ir sveikiausios...
Naujausias tyrimas rodo, kad Lietuvos gyventojai vis dar neišgeria tiek vandens, kiek rekomenduoja specialistai. Nors pa...
Z karta – tai žmonės, gimę maždaug 1997–2012 metais. Vyresnieji šios kartos atstovai jau aktyviai dalyvauja...
Populiarios žymos