Paparčių ūglių blyneliai(4)
2012-05-08 00:02:49
Sumaišome 250 g ryžių miltų su tokiu pačiu kiekiu baltų kvietinių miltų. Įpilame 2 – 3 stiklines vandens. Įdedame šaukštelį druskos. Išmaišome.
Susmulkiname saują 10 – 15 cm ilgio neišsiskleidusių paparčio (didžialapio šakio) ūglių ir sudedame į tešlą. Kepame keptuvėje su trupučiu ghi ar aliejaus.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Kada jūs paskutinį kartą peržiūrėjote savo namų vaistinėlę?", – tokį klausimą dažnai žmonėms užduoda &...
Žmonės vis dažniau stengiasi išvengti tradicinės medikamentinės medicinos ir ieško alternatyvių, natūralesnių gydymo ar...
Daugiau nei trečdalis Lietuvos gyventojų vaistus nuo skausmo vartoja bent kartą per mėnesį ar dažniau, tačiau jiems neri...
Remiantis statistika, maždaug 2 iš 10 žmonių bent kartą per gyvenimą suserga juostine pūsleline. Didelė dalis jų –...
Statistika vis dar negailestinga – skendimų atvejų nemažėja. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duo...
Populiarios žymos