Blyneliai su keptais obuoliais ir cinamonu
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2019-01-27 00:02:23
Ingredientai:
2 kiaušiniai;
20 g migdolų miltų;
20 g kokosų miltų;
1/3 arb. š. cinamono;
50 ml vandens arba 60 ml migdolų pieno;
1 obuolys;
Kelios uogos;
3-4 arb. š. kokosų aliejaus.
Emilijos Miliauskės nuotr.
1. Sumaišyti kiaušinius, vandenį ar pieną, miltus, cinamoną, truputį aliejaus iki vientisos masės ir palikti pastovėti apie 10 min.
2. Obuolį supjaustyti griežinėliais ir kepti ant kokosų aliejaus.
3. Keptuvėje įkaitinti 1 arb. š. kokosų aliejaus ir kepti nedidelius blynelius. Atsargiai apversti plona blynų mentele.
4. Sluoksniuoti: 1-2 blynai ir riekelė kepto obuolio. Pabarstyti cinamonu ir papuošti uogomis.
Patiekalas itin gausus skaidulų, todėl rekomenduojamas pusryčiams
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Kauno klinikų Neonatologijos klinikos Naujagimių intensyviosios terapijos skyriuje atidaryta jau trečioji Šeimos ir nauj...
Klaipėdos universiteto ligoninė (KUL) pradeda strateginį plėtros etapą – per artimiausius trejus metus greta d...
Šiuolaikinė medicina sparčiai žengia pirmyn, o biobankai tampa vis svarbesne jos dalimi. Tai – specializuotos kole...
Kaunas – pirmasis iš Baltijos šalių miestų, kuriame kelio endoprotezavimus gali atlikti chirurgas, padedamas robot...
Migrena – sudėtingas neurologinis sutrikimas, stipriai paveikiantis gyvenimo kokybę. Nors ji dažnai siejama su gen...
Populiarios žymos