Virtų daržovių mišrainė su agaru
2012-04-01 23:58:37
Atskirai išverdame bulves, raudonuosius burokėlius. Virdami morkas į vandenį įdedame kelis lauro lapelius, šaukštelį nemaltų juodųjų pipirų, šaukštelį druskos.
Daržoves supjaustome kubeliais ir sudedame į formą. Perkošiame sultinį nuo morkų ir įdedame kelis šaukštelius agaro. Užviriname, įdedame krapų viršūnėlių ir užpilame daržoves formoje.
Atvėsiname.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) specialistai primena, kad daugeliui infekcinių ligų, tarp jų ir meningok...
Pritarimas organų donorystei nieko nekainuoja, tačiau gali padovanoti neįkainojamą dovaną – išsaugoti gyvybę ar pa...
Melsva spalva išryškėjusios ar net iššokusios venos blauzdose, patinusios pėdos ar kulkšnys, kojų tirpimas, dažnas mėšlu...
Gruodžio 10-ąją minima Tarptautinė žmogaus teisių diena, primenanti, kad visiems turi būti suteiktos vienodos galimybės,...
Pirtis nuo seno buvo neatsiejama daugybės lietuvių gyvenimo dalis – čia žmonės ne tik prausdavosi, bet ir atlikdav...
Populiarios žymos