Virtų daržovių mišrainė su agaru
2012-04-01 23:58:37
Atskirai išverdame bulves, raudonuosius burokėlius. Virdami morkas į vandenį įdedame kelis lauro lapelius, šaukštelį nemaltų juodųjų pipirų, šaukštelį druskos.
Daržoves supjaustome kubeliais ir sudedame į formą. Perkošiame sultinį nuo morkų ir įdedame kelis šaukštelius agaro. Užviriname, įdedame krapų viršūnėlių ir užpilame daržoves formoje.
Atvėsiname.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Migrena – sudėtingas neurologinis sutrikimas, stipriai paveikiantis gyvenimo kokybę. Nors ji dažnai siejama su gen...
Lietuvos laboratorinė medicina ką tik žengė revoliucinį žingsnį, atveriantį galimybę ilgiau išsaugoti sveiką odą bei efe...
Mažiau virusų, streso ir mažesnės eilės pas gydytojus – štai kodėl vidurvasarį puikus laikas atlikti profilaktiniu...
Ar tikrai ilsitės per atostogas, jei rankoje – telefonas? Net ir ilsėdamiesi dažnai liekame „prisijungę&ldqu...
Radiologijai išlieka viena kertinių medicinos sričių. Technologinė pažanga dar labiau išplėtė ir sustiprino radiologijos...
Populiarios žymos