Virtų daržovių mišrainė su agaru
2012-04-01 23:58:37
Atskirai išverdame bulves, raudonuosius burokėlius. Virdami morkas į vandenį įdedame kelis lauro lapelius, šaukštelį nemaltų juodųjų pipirų, šaukštelį druskos.
Daržoves supjaustome kubeliais ir sudedame į formą. Perkošiame sultinį nuo morkų ir įdedame kelis šaukštelius agaro. Užviriname, įdedame krapų viršūnėlių ir užpilame daržoves formoje.
Atvėsiname.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Garuojantis puodelis karšto kvapnaus gėrimo – tai bene dažniausia asociacija, iškylanti pagalvojus apie kavą. Tači...
„Nekreipk dėmesio“, „neverkšlenk dėl niekų“, „susirask draugų ir žaisk su jais“, &bd...
Nacionalinis transplantacijos biuras prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – NTB) primena: organų transplan...
Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikose keturių dienų naujagimiui, gimusiam su reta ir gyvybei pavojinga kvėp...
Kol suaugusieji ginčijasi dėl lytinio švietimo būtinybės mokyklose, vaikai kasdien susiduria su turiniu, formuojančiu jų...
Populiarios žymos