Varškėčiai
2012-02-27 23:50:17
0,5 kg varškės.
0,5 kg kvietinių miltų.
1 šaukštelis ciberžolės.
1 šaukštelis druskos.
Į miltus sudedame ciberžolę ir druską, išmaišome. Sudedame varškę ir gerai išminkome.
Iš gautos tešlos suformuojame apie1 cm storio virveles, šiek tiek suplojame ir supjaustome vienodo ilgio gabaleliais.
Dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame apie 5-7 min.
Patiekiame su grietine, jogurtu ar sviestu.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Nors farmacijos ir farmakotechnikos studijų diplomas suteikia kone šimtaprocentinę galimybę įsidarbinti, Lietuvos vaisti...
Jaučiatės pavargę, trinka virškinimas, skauda nugarą? Moksliniai tyrimai rodo, kad tai gali būti lėtinio uždegimo požymi...
Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) 2025–2026 mokslo metais į valstybės finansuojamas medicinos rezidentūros stud...
Fridricho ataksija – genetinė liga, būdinga europiečiams. Vakarų Europoje atlikti skaičiavimai ir tyrimai leidžia...
Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) mokslininkų tyrimas atskleidė naujų įžvalgų apie obsesinės-kompulsinės asm...
Populiarios žymos