4 porcijoms reikės:
2 didelės bulvės (apie 500 g),
1 raudona paprika (apie 150 g),
1 geltona paprika (apie 150 g),
4 šaukštai konservuotų kaparėlių,
4 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio,
saujelė šviežių petražolių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
druskos.
Kalorijos: apie 210 kcal/ porc.
Gaminimas:
Orkaitę įkaitinkite iki 220°C temperatūros.
Bulves gerai nuplaukite aštria kempine ir supjaustykite maždaug 3-4 mm storio griežinėliais (nulupti nereikia). Juos išdėliokite ant popieriumi išklotos skardos, apibarstykite druska ir apšlakstykite šlakeliu alyvuogių aliejaus.
Paprikas supjaustykite stambiais kubeliais.
Kaparėlius ir petražoles smulkiai sukapokite ir sumaišykite su sūriu.
Ant bulvės griežinėlio dėkite paprikos gabalėlį ir maždaug šaukštelį kaparėlių įdaro. Pritvirtinkite smeigtuku.
Kepkite orkaitėje maždaug 20-30 min. Skanaus!
isbandytireceptai.com