Sausainiai su spanguolėmis ir riešutais
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2018-05-04 10:47:13
Ingredientai 15-20 sausainių:
150 g avižų dribsnių (sumaltų iki miltų kavamale) arba avižų miltų
50 g migdolų riešutų (sumaltų iki miltų kavamale) arba migdolų miltų
50 g džiovintų spanguolių
15 g kokosų drožlių
1 arb.š. agavų sirupo
2 bananai sutrinti iki vientisos tyrelės
šlakelis migdolų pieno.
Emilijos Miliauskės nuotr.
Gaminimo eiga:
Visus ingredientus sumaišyti ir ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, suformuoti sausainius.
Kepti 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Nuoširdžiais padėkos bei pagarbos žodžiais ir laiškų fragmentais, lydinčiais medikus kasdienybėje, prasidėjusi Respublik...
Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) specialistai primena, kad daugeliui infekcinių ligų, tarp jų ir meningok...
Pritarimas organų donorystei nieko nekainuoja, tačiau gali padovanoti neįkainojamą dovaną – išsaugoti gyvybę ar pa...
Melsva spalva išryškėjusios ar net iššokusios venos blauzdose, patinusios pėdos ar kulkšnys, kojų tirpimas, dažnas mėšlu...
Gruodžio 10-ąją minima Tarptautinė žmogaus teisių diena, primenanti, kad visiems turi būti suteiktos vienodos galimybės,...
Populiarios žymos