Sausainiai su spanguolėmis ir riešutais
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2018-05-04 10:47:13
Ingredientai 15-20 sausainių:
150 g avižų dribsnių (sumaltų iki miltų kavamale) arba avižų miltų
50 g migdolų riešutų (sumaltų iki miltų kavamale) arba migdolų miltų
50 g džiovintų spanguolių
15 g kokosų drožlių
1 arb.š. agavų sirupo
2 bananai sutrinti iki vientisos tyrelės
šlakelis migdolų pieno.
Emilijos Miliauskės nuotr.
Gaminimo eiga:
Visus ingredientus sumaišyti ir ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, suformuoti sausainius.
Kepti 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Garuojantis puodelis karšto kvapnaus gėrimo – tai bene dažniausia asociacija, iškylanti pagalvojus apie kavą. Tači...
„Nekreipk dėmesio“, „neverkšlenk dėl niekų“, „susirask draugų ir žaisk su jais“, &bd...
Nacionalinis transplantacijos biuras prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – NTB) primena: organų transplan...
Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikose keturių dienų naujagimiui, gimusiam su reta ir gyvybei pavojinga kvėp...
Kol suaugusieji ginčijasi dėl lytinio švietimo būtinybės mokyklose, vaikai kasdien susiduria su turiniu, formuojančiu jų...
Populiarios žymos