Kepti raudonieji bananai
Zita Užkuraitienė | 2014-07-15 12:22:56
Griežinėliais supjaustome luptus raudonuosius bananus.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Aliejumi ar lydytu sviestu ghi suvilgome keptuvę ir kepame abi puses, kol griežinėliai gražiai paskrus.
Apibarstome druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Labai skanūs įvynioti į salotos lapą.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Kada jūs paskutinį kartą peržiūrėjote savo namų vaistinėlę?", – tokį klausimą dažnai žmonėms užduoda &...
Žmonės vis dažniau stengiasi išvengti tradicinės medikamentinės medicinos ir ieško alternatyvių, natūralesnių gydymo ar...
Daugiau nei trečdalis Lietuvos gyventojų vaistus nuo skausmo vartoja bent kartą per mėnesį ar dažniau, tačiau jiems neri...
Remiantis statistika, maždaug 2 iš 10 žmonių bent kartą per gyvenimą suserga juostine pūsleline. Didelė dalis jų –...
Statistika vis dar negailestinga – skendimų atvejų nemažėja. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duo...
Populiarios žymos