Kepti raudonieji bananai
Zita Užkuraitienė | 2014-07-15 12:22:56
Griežinėliais supjaustome luptus raudonuosius bananus.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Aliejumi ar lydytu sviestu ghi suvilgome keptuvę ir kepame abi puses, kol griežinėliai gražiai paskrus.
Apibarstome druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Labai skanūs įvynioti į salotos lapą.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
74 metų Veronika – viena vyriausių Kauno klinikų pacienčių, įveikusių klastingą onkologinę ligą – ūminę miel...
Visuomenės sveikatos specialistai nuolat ragina būti fiziškai aktyviems bei reguliariai sportuoti. Tačiau garsiai kalbėt...
Nors rūkymo pasekmėmis dažnai tampa vėžys, bronchitas, kitos lėtinės ligos ir net mirtis, nuo šios priklausomybės kasdie...
Ilgai manyta, kad širdies ligomis serga tik garbaus amžiaus žmonės, tačiau pastebima, kad dažno šiuolaikinio žmogaus kas...
Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) skelbia konkursą Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės (LSMUL) Kauno kli...
Populiarios žymos