Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu
Emilija Miliauskė | Šaltinis: vlmedicina | 2020-11-28 23:29:48
6 obuoliai;
2-3 arb.š. cinamono;
3 arb.š. medaus (agavų sirupo ar stevijos);
Šaldytos šilauogės ar kitos uogos.
Kepti obuoliai. Emilijos Miliauskės nuotr.
1. Obuolių šerdeles išimti išėmikliu ar skutuku, paliekant dugną. Truputėlį daugiau išskobti į šonus;
2. Į vidų dėti uogas, po žiupsnį cinamono ir pusę šaukštelio medaus;
3. Kepti orkaitėje 180°C 35-40 min.
Įdarui tinka įvairios šviežios ar šaldytos uogos. Taip pat labai skanu šviežios datulės su neskrudintos kakavos milteliais ir riešutų sviestu. Pakeis skaniausius pyragus.
Papuošti uogomis, kokosų ar migdolų drožlėmis.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (1 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Nuolat girdint vaikams skirtą paliepimą „atsargiai!", man jau pačiai kartais pradeda trūkčioti...
Kokybiškos asmens sveikatos priežiūros paslaugos yra gyvybiškai svarbios visai visuomenei, ir jos yra būtina visuomenės...
Padidėjęs cholesterolio kiekis kraujyje – išgirdus šią diagnozę turėtų kilti noras imtis pokyčių ir pradėti labiau...
Dažniausiai laikui bėgant moterys pripranta prie savo mėnesinių ciklo: jis kartojasi reguliariai ir kiekvieną kartą nete...
Lytiškai plintančias infekcijas nemaža visuomenės dalis vis dar klaidingai sieja su audringu seksualiniu gyvenimu, atsit...
Populiarios žymos