Daržovių traškučiai
2012-01-03 23:21:33
Puode ar keptuvėje įkaitiname ghi arba aliejų.
Labai plonais griežinėliais supjaustome pastarnokus, bulves, burokėlius ar morkas.
Po vieną lapelį dedame į įkaitusius riebalus, kad laisvai plaukiotų, ir skrudiname kelias minutes, kad būtų traškūs.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) skelbia konkursą Klaipėdos universiteto ligoninės (KUL) vadovo pareigoms eiti. Vado...
Pagrindinė tuberkuliozės gydymo problema – nutrauktas gydymas ir dėl to besivystanti vaistams atspari liga. Tuberk...
Per dieną įkvepiame daugiau nei 14 000 litrų oro. Palyginkime: dauguma žmonių kasdien išgeria tik apie du litrus vandens...
Jeigu norite, kad jūsų šypsena būtų graži – tuomet pirmiausia ji turi būti sveika. Daugeliui atrodo, kad sveiki be...
Baterijos, iš pirmo žvilgsnio atrodančios nekenksmingai, yra pats pavojingiausias svetimkūnis vaikams, galintis sukelti...
Populiarios žymos