Daržovių traškučiai
2012-01-03 23:21:33
Puode ar keptuvėje įkaitiname ghi arba aliejų.
Labai plonais griežinėliais supjaustome pastarnokus, bulves, burokėlius ar morkas.
Po vieną lapelį dedame į įkaitusius riebalus, kad laisvai plaukiotų, ir skrudiname kelias minutes, kad būtų traškūs.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Praėjus 2 metams nuo naujosios Greitosios medicinos pagalbos (GMP) tarnybos veiklos pradžios Sveikatos apsaugos minister...
Vienuolika metų sarkomą besigydantis uteniškis sako, jog kreipėsi į gydytojus tik tada, kai auglys ėmė trukdyti ir blauz...
Viena diena – komandiruotėje, kita – ligoninėje su neaiškiais neurologiniais simptomais, kurie per kelias va...
Vasarą vis daugiau žmonių renkasi riedėti – dviračiais, paspirtukais, riedučiais ar riedlentėmis. Šie aktyvūs ir a...
Kai kuriomis lėtinėmis ligomis sergantys privalomuoju sveikatos draudimu apdrausti pacientai gali išsinuomoti ir namuose...
Populiarios žymos