Sausainiai su spanguolėmis ir riešutais
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2018-05-04 10:47:13
Ingredientai 15-20 sausainių:
150 g avižų dribsnių (sumaltų iki miltų kavamale) arba avižų miltų
50 g migdolų riešutų (sumaltų iki miltų kavamale) arba migdolų miltų
50 g džiovintų spanguolių
15 g kokosų drožlių
1 arb.š. agavų sirupo
2 bananai sutrinti iki vientisos tyrelės
šlakelis migdolų pieno.
Emilijos Miliauskės nuotr.
Gaminimo eiga:
Visus ingredientus sumaišyti ir ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, suformuoti sausainius.
Kepti 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) tyrėjas dr. Rolandas Gedgaudas pelnė prestižinę Ateities biomedicinos fond...
Po savaitgalio išvykų prie ežerų, upių ar jūros, kai kurios moterys gali pastebėti nemalonius infekcijų simptomus. Dažni...
Bioaktyvūs trimačiai karkasai, sukurti iš pažangių biomedicininių medžiagų, tampa perspektyvia alternatyva tradiciniams...
Tikriausiai daugeliui teko patirti staigų ir ūmų nugaros ar kaklo skausmą, sukaustantį taip, kad tampa sunku pajudėti. Š...
„Forbes“ duomenimis, per metus šunys įkanda dešimtims milijonų žmonių pasaulyje, o per 80 proc. šių nelaimių...
Populiarios žymos