Paparčių ūglių blyneliai(4)
2012-05-08 00:02:49
Sumaišome 250 g ryžių miltų su tokiu pačiu kiekiu baltų kvietinių miltų. Įpilame 2 – 3 stiklines vandens. Įdedame šaukštelį druskos. Išmaišome.
Susmulkiname saują 10 – 15 cm ilgio neišsiskleidusių paparčio (didžialapio šakio) ūglių ir sudedame į tešlą. Kepame keptuvėje su trupučiu ghi ar aliejaus.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Viešosiose gydymo įstaigose dirbančio medicinos personalo vidutinis darbo užmokestis (VDU) nuo 2016 m. iki 2025 m. I ket...
Naujausi Europos kardiologų sąjungos duomenys rodo, kad aukštas kraujo spaudimas ir su juo susiję varginantys simptomai...
Visuomenės sveikata pasaulyje per kelis pastaruosius dešimtmečius tapo viena aktualiausių temų. Tai rodo tokių problemų...
Darbas biure – neatsiejama šiuolaikinio žmogaus kasdienybės dalis. Kompiuterio ekranas, darbo stalas, ištisos vala...
Nuo liepos 9 d. į savo buvusias patalpas grįžta Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės (RVUL) Skubiosios pagal...
Populiarios žymos