Kepintos moliūgų sėklos
Zita Užkuraitienė | 2013-10-25 10:19:55
Išimtas iš moliūgo (galima ir cukinijų) drėgnas sėklas apiberiame druska ir nutriname slidžią luobelę.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Perplauname vandeniu, nuvarviname ir suberiame į kepimo skardą.
Paskleidžiame tolygiai ir apibarstome prieskonių mišinuku (kariu, garam masala ar savos kūrybos).
Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min., kol pradės spragsėti.
Valgomos su lukštais.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Gimdos miomos – tai gerybiniai, gerai apriboti ir hormonams pavaldūs lygiųjų raumenų ir jungiamojo audinio ląsteli...
Netekus vos vieno danties, daugelis žmonių linkę numoti ranka – juk tai tik nedidelis tarpelis, ypač jei jis nėra...
Vasara – atostogų ir kelionių lėktuvais metas. Atsisėdę į patogią kėdę lėktuve ir prisisegę saugos diržus, retai s...
Ši publikacija – apie centrinės sistemos navikus. Kviečiame susipažinti su Vilniaus universiteto ligoninės Santaro...
Kauno klinikų pacientas Edgaras prisimena, kad būdamas aktyvus, sportą mėgstantis paauglys ėmė vis dažniau vengti fizinė...
Populiarios žymos