Žiedinių kopūstų ryžiai su morkomis ir kariu
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2019-01-25 14:06:13
Žiedinių kopūstų arba kalafiorų ryžiai puikiai tinka ir prie paukštienos ir prie žuvies. Labai skanu su raugintų agurkų griežinėliais.
Emilijos Miliauskės nuotr.
3-4 porcijos:
1 didelis žiedinis kopūstas;
1 morka;
1 svogūnas;
30 ml alyvų aliejaus;
Karis;
Druska;
įvairių aštrių prieskonių ir turimų žolelių.
Gaminimas:
1. Keptuvėje pakepinti pjaustytą svogūną. Išimti į lėkštę.
2. Burokine tarka sutarkuoti kopūstą ir smulkia tarka - morką.
3. Kepti daržoves ant alyvų aliejaus, mažos ugnies, kartais pamaišant apie 10-15 min. Jei trumpiau - bus traškios, o jei ilgiau - minkštesnės daržovės.
4. Baigiant kepti sudėti svogūnus ir prieskonius. Išmaišyti.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Nors paskutiniu metu vis daugiau kalbama apie psichinę sveikatą, skatinama ja rūpintis ir iškilus sunkumų kreiptis į psi...
Nėštumas – ypatingas laikotarpis kiekvienos moters gyvenime, kupinas naujų patirčių ir potyrių. Vis dėlto planuoja...
Virškinimo sistemos ligos itin dažnos: jomis serga apie 300 mln. žmonių Europoje. Nuo 2000 m. iki 2019 m. virškinimo sis...
Ultravioletiniai (UV) spinduliai – ne vienintelis pavojus, tykantis odos atšilus orams. Sausa oda dėl drėgmės...
Be jokių išankstinių simptomų organizmą apnuodijanti lėtinė inkstų liga kasdien apsunkina gyvenimą daugiau nei 100 milij...
Populiarios žymos