Židinyje kepti burokėliai
2011-11-27 23:20:00
Nuplauname raudonuosius burokėlius, kaliaropes, bulves ar pastarnokus. Suveriame ant iešmų ir pastatome įkaitintoje krosnyje ar židinyje.
Kepame apie 30 - 40 min.
Jei orkaitėje - 200 laipsnių temperatūroje apie 1 val.
Atvėsinę nulupame.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Pusantrų metukų Kauno klinikų pacientė Lėja džiaugiasi įprasta vaikyste, mergaitės mama Jurgita dėl to dėkinga Kauno kli...
„Jei jums lūžtų koja ar būtų operuota akis, jūs tikrai rastumėte šešias savaites gijimui. Panašiai turėtų būti ir...
Motinos pienas laikomas sveikiausiu maistu naujagimiui nuo pirmųjų gyvenimo minučių ir toliau kūdikiui augant. Žindymas...
Prieš prasidedant šaltajam sezonui Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) primena – savo imunitetu turime pasirūpint...
Savaitės pradžioje Lietuvos vaistines jau pasiekė vakcinos nuo gripo – gyventojai kviečiami pasiruošti šaltajam se...
Populiarios žymos