Sorų košė su šparagais
2011-11-11 23:48:30
Stiklinę sorų kruopų perplauname verdančiu vandeniu. Sudedame kruopas į du kartus didesnį kiekį verdančio vandens, įberiame trečdalį arbatinio šaukštelio ciberžolės ir maišydami verdame, kol susigers visas vanduo (apie 10 min.).
Nuplauname 250 gramų žaliųjų šparagų ir blanširuojame verdančiame vandenyje apie 2-3 minutes. Šparagus įdedame į ledinį vandenį, kad išsaugotų žalią spalvą ir taptų traškūs.
Vandenį nupilame.
Keptuvėje įkaitiname sviesta, ghi ar aliejų ir kepiname šparagus. Serviruotą sorų košę su šparagais apibarstome žiupsneliu druskos.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Paskutiniuoju metu viešoje erdvėje itin dažnai kalbama apie tai, kad Lietuvos pacientai turi prastesnes gal...
Statistiškai plastinės akių vokų operacijos šiuo metu yra vienos populiariausių. Ir to paaiškinimas, anot chirurgų, laba...
Krūties vėžiu serga vis daugiau ir vis jaunesnių moterų. Nieko nebestebina onkologijos centrų duris varstančios trisdeši...
Nemažai tėvų ar globėjų susiduria su vaikų mitybos sunkumais. Dalis jų išsprendžiama gana nesunkiai, o kartais tenka ieš...
Sąnariai endoprotezuojami juos pažeidus sunkioms ligoms arba traumoms, kai sąnarys nebegali tinkamai funkcionuoti, judes...
Populiarios žymos